Hande'ye oy kullananlardan biri de "sen olsan bari"O zaman ben de Hande için oy kullanır mıyım bilmiyorum, "Bakıcaz Artık"
Hande'ye oy kullananlardan biri de "sen olsan bari"O zaman ben de Hande için oy kullanır mıyım bilmiyorum, "Bakıcaz Artık"
Ooo oy alma taktiğine bak 😱😱😱Hande'ye oy kullananlardan biri de "sen olsan bari"
Ya uyuyan yılanı seviyoruz sopayla dürtmeseneOoo oy alma taktiğine bak 😱😱😱
Hhaha merak etme ben oklava ile dürtüyorumYa uyuyan yılanı seviyoruz sopayla dürtmesene
Yılan uyuyor hala neysekiHhaha merak etme ben oklava ile dürtüyorum
Aaa daha gelmez sanırım Mustime dil uzatıyor dili tutulasıcaYılan uyuyor hala neyseki
Biz öyle sanıyoruz belki Birazdan damlarsa şaşmamAaa daha gelmez sanırım Mustime dil uzatıyor dili tutulasıca
Hhahaha krıze girdim be tövbe tövbeBiz öyle sanıyoruz belki Birazdan damlarsa şaşmam
Düello ile uğraşmamak için 1.turda 4 fazladan şarkıcı aldım Ama 2.Turdan ibareten artık eşit oy alanlarda önceki tura bakılacak Öncekide eşitse ikisini çıkartırız yine @S.G.A.T.
Ben düello değil de jüri uygulumasını daha mantıklı buluyorum. Düello gerçekten zorucu iş. fanatik değil adil olan aktif 4 jüri+sunucu tamamdırEşitlik halinde önceki tura bakılır saçmalığını uygulamazsın inşallah, geçen sefer anlaşmıştık bu konuda senle @S.G.A.T.
Öyle oldumu direk çıkarıyorum ikisinide ama eşitlik çok oldumu ilerki turlar sıkıntı çekiyorsun zaten bizim amacımız Tilki Kızı elemek oyüzden merak etmenize gerek yok diğerlerini koruruz @MasacRE- @ForumdashBen düello değil de jüri uygulumasını daha mantıklı buluyorum. Düello gerçekten zorucu iş. fanatik değil adil olan aktif 4 jüri+sunucu tamamdır
Bu bi teklif mi juri uyeliği içinÖyle oldumu direk çıkarıyorum ikisinide ama eşitlik çok oldumu ilerki turlar sıkıntı çekiyorsun zaten bizim amacımız Tilki Kızı elemek oyüzden merak etmenize gerek yok diğerlerini koruruz @MasacRE- @Forumdash
Handeyi koruruz Tilki Kızın icabına bakBu bi teklif mi juri uyeliği için
Ben düello değil de jüri uygulumasını daha mantıklı buluyorum. Düello gerçekten zorucu iş. fanatik değil adil olan aktif 4 jüri+sunucu tamamdır
Bence en iyisi eşitlik halinde 1 gün süre uzatılmalıÖyle oldumu direk çıkarıyorum ikisinide ama eşitlik çok oldumu ilerki turlar sıkıntı çekiyorsun zaten bizim amacımız Tilki Kızı elemek oyüzden merak etmenize gerek yok diğerlerini koruruz @MasacRE- @Forumdash
Tilki Kızı elemek en basit yol önceki oya bile bakmaya gerek yokBence en iyisi eşitlik halinde 1 gün süre uzatılmalı
Peki ben Tilki kızın icabına bakınca siz(kimse artık) Hande'yi korumuş mu olacaksınız? Yoksa ben zaten Hande'yi korumak için Tilki kızın icabına mı bakmiş olacam @MasacRE-Handeyi koruruz Tilki Kızın icabına bak
Bu nasıl bir paradokstur beynim yandıPeki ben Tilki kızın icabına bakınca siz(kimse artık) Hande'yi korumuş mu olacaksınız? Yoksa ben zaten Hande'yi korumak için Tilki kızın icabına mı bakmiş olacam @MasacRE-
Ben de işin içinden çıkamadım işteBu nasıl bir paradokstur beynim yandı
Peki ben Tilki kızın icabına bakınca siz(kimse artık) Hande'yi korumuş mu olacaksınız? Yoksa ben zaten Hande'yi korumak için Tilki kızın icabına mı bakmiş olacam @MasacRE-
Aaa ben normal cümleleri bile anlamıyorum bunun 2. cümlesi beynimi yaktı ayollBu nasıl bir paradokstur beynim yandı
Bu gece bitecek anket 2:40 geçe hatırlatmadı deme sonra gelince oyla ayollBen de işin içinden çıkamadım işte