İki şarkısı da birbirinden kaliteli, sen anlarsın kalitedenAaa asıl o geberdi bee insan 2.şarkısından batar mı Kaliteyi 0 a indirdi daha 2. şarkıdan
İki şarkısı da birbirinden kaliteli, sen anlarsın kalitedenAaa asıl o geberdi bee insan 2.şarkısından batar mı Kaliteyi 0 a indirdi daha 2. şarkıdan
Bu şarkıyı doğru düzgün sevmediler sırf izlenme sayısıyla göz boyandı @Forumdashİki şarkısı da birbirinden kaliteli, sen anlarsın kaliteden
İzlendiğine göre sevilmiş demek ki, kendinizle çelişiyorsunuzBu şarkıyı doğru düzgün sevmediler sırf izlenme sayısıyla göz boyandı @Forumdash
Satın almış izlenmeleri ayollİzlendiğine göre sevilmiş demek ki, kendinizle çelişiyorsunuz
Tabi tabi kendinizi kandırmaya devam edinSatın almış izlenmeleri ayoll
Bu şarkı çıktığında tepki yedi bu tilki kız disleri falan kaldırdır youtubeden Sonra izlenmeleri çalmakta çareyi bulmuş insanlar şarkı izlenme alınca tepkiyi alkışa çevirdi senin gibilerTabi tabi kendinizi kandırmaya devam edin
Senin gibi hazımsızlar disledi kızı, çekemiyorsunuz dünya starımızı Ayrıca o çok dis aldığı zaman da çok dinleniyordu. Türk pop dünyasına damga vuruyor starım, şimdi sırada dünya varBu şarkı çıktığında tepki yedi bu tilki kız disleri falan kaldırdır youtubeden Sonra izlenmeleri çalmakta çareyi bulmuş insanlar şarkı izlenme alınca tepkiyi alkışa çevirdi senin gibiler
Aaa Türkiye de star olsun önce Ben izlenme falan dinlemem bu şarkısı Cevapsız Çınlamanın çok altında ilk şarkısı en azından dinleniyordu yemeğin çiğnenmesi gibiSenin gibi hazımsızlar disledi kızı, çekemiyorsunuz dünya starımızı Ayrıca o çok dis aldığı zaman da çok dinleniyordu. Türk pop dünyasına damga vuruyor starım, şimdi sırada dünya var
Ayoll sen sandalyene bak, gebermiş gitmiş adam hala şarkı çıkarmaya çalışıyor Kimse de dinlemiyor bile, bir sen bir de senin gibi menapozlu teyzeler kaldınız adamı dinleyenAaa Türkiye de star olsun önce Ben izlenme falan dinlemem bu şarkısı Cevapsız Çınlamanın çok altında ilk şarkısı en azından dinleniyordu yemeğin çiğnenmesi gibi
Ama bu ana okul şarkısı dinlenmiyor bile mini mini bir kuş daha dinlenir
Aaa sanane bee çıkaracak tabikide ayollAyoll sen sandalyene bak, gebermiş gitmiş adam hala şarkı çıkarmaya çalışıyor Kimse de dinlemiyor bile, bir sen bir de senin gibi menapozlu teyzeler kaldınız adamı dinleyen
Tarkan 243 milyon sandalye 3 milyonAaa sanane bee çıkaracak tabikide ayoll
Tarkan gibi 6-7 yıl aradan sonra normal albüm yapıyor şimdi sallama sırası biz de
Youtube ergenleri bizi izlemiyorTarkan 243 milyon sandalye 3 milyon
Anca çay sallar bu sandalye, sallama Çiğdem sallama
Yazık yazık o kadar düştü demek, izlenme almak için popüler şarkıcılara tutunacakYoutube ergenleri bizi izlemiyor
Çukurcu rapçıyı alacaz oyüzden yanımıza yeni İsyankar geliyor
Aaa ergenleri çekmek için iyi fikir hem İsyankar da rapçıyla söylemişti demek büyük düşünüyorYazık yazık o kadar düştü demek, izlenme almak için popüler şarkıcılara tutunacak
Aaa ergenleri çekmek için iyi fikir hem İsyankar da rapçıyla söylemişti demek büyük düşünüyor
Aşk Kovulmaz etki edememiş olabilir ama önemli olan Albüm çıkınca edeceğimiz etki ayoll
İsyankar ile bu aynı şey mi O zaman sandalye popülerdi, millet onun için dinliyordu. Şimdi Eypio ile çıkacak şarkıyı dinleyenlerin çoğu Eypio için dinleyecek Kendi başına olduğu şarkıda da halini görüyoruz işte 3 milyon Bir de bu adamı Tarkan'la kıyaslıyorsunuz ya komiksiniz vallaAaa ergenleri çekmek için iyi fikir hem İsyankar da rapçıyla söylemişti demek büyük düşünüyor
Aşk Kovulmaz etki edememiş olabilir ama önemli olan Albüm çıkınca edeceğimiz etki ayoll
Ne için dinlendiğinin ne önemi var bee şimdiden kıskandın şarkımızıİsyankar ile bu aynı şey mi O zaman sandalye popülerdi, millet onun için dinliyordu. Şimdi Eypio ile çıkacak şarkıyı dinleyenlerin çoğu Eypio için dinleyecek Kendi başına olduğu şarkıda da halini görüyoruz işte 3 milyon Bir de bu adamı Tarkan'la kıyaslıyorsunuz ya komiksiniz valla
Ne demek ne önemi var, ben şimdi Aleyna baba ile düet yapsam 300 milyon dinlenme garanti Bu 300 milyonu benim için mi dinleyecekler Aleyna için mi Senin sandalye de yancı olup Eypio'nun şöhretinden yararlanacak işteNe için dinlendiğinin ne önemi var bee şimdiden kıskandın şarkımızı
İsyankarla aynı tabi belli ki Tarkana misilleme için İsyankar gibi bir şarkı patlatacaz zaten o albüm yapınca biz de albüm yapmaya karar verdik
Bu bu savunmayla Kerimcan'ın çıkaracaği şarkıyı da seversin @Çiğdem-İzlendiğine göre sevilmiş demek ki, kendinizle çelişiyorsunuz
Ben kendimden bahsetmiyorum canım orada dikkatini çekerim, izlendiğine göre sevilmiş diyorum Kerimcan'ın çıkaracağı şarkı da çok dinlenirse o da sevilmiş demektir ama bu benim beğendiğim anlamına gelmiyorBu bu savunmayla Kerimcan'ın çıkaracaği şarkıyı da seversin @Çiğdem-
Tamam "savunursun" diye düzelteyim seni mi kıracamBen kendimden bahsetmiyorum canım orada dikkatini çekerim, izlendiğine göre sevilmiş diyorum Kerimcan'ın çıkaracağı şarkı da çok dinlenirse o da sevilmiş demektir ama bu benim beğendiğim anlamına gelmiyor