Aaa bilemedim ama karadeniz pidesi diyeyim Memleketten şaşmamak lazım.Pizzamı Karadeniz Pidesi mi cnm
Aaa bilemedim ama karadeniz pidesi diyeyim Memleketten şaşmamak lazım.Pizzamı Karadeniz Pidesi mi cnm
Aaa afferim tabikide Pide çakması o şeye para verilmezAaa bilemedim ama karadeniz pidesi diyeyim Memleketten şaşmamak lazım.
Bunu bir kez demiştin biliyorum Kendin ev usulü pizza yapmışsındır ama?Aaa afferim tabikide Pide çakması o şeye para verilmez
Hiçte Pizza yemedim
Aaa yok cnm Pizza ile alakalı hiç bir şey yemedimBunu bir kez demiştin biliyorum Kendin ev usulü pizza yapmışsındır ama?
YALANCIIIIIIIIIIIIAaa yok cnm Pizza ile alakalı hiç bir şey yemedim
Kokoreçte yemiyordum aynı şekilde ama 2 yıl öcne falan babam alıştırdı onu bile yedim ama Pizzanın tadını bile bilmem
Karadeniz Pidesi varkan işim olmaz ömür boyuda yemeyi düşünmüyorumYALANCIIIIIIIIIIII
Bana inandıramazsın canımKaradeniz Pidesi varkan işim olmaz ömür boyuda yemeyi düşünmüyorum
Sendaha yeni tanıyorsun bizi forumda olanlar biliyor Kola fanta gazlı içeçeklerde hiç hayatım boyunca içmedim içki sigara zaten en büyük düşmanlarıyımBana inandıramazsın canım
@destere hiç uygun değil ama bu kriterlerine biliyorsun dimi.Sendaha yeni tanıyorsun bizi forumda olanlar biliyor Kola fanta gazlı içeçeklerde hiç hayatım boyunca içmedim içki sigara zaten en büyük düşmanlarıyım
Yiyecek içeçekte çok seçiçiyim tatmadığım çok şey var
Kocada da çok seçicisin galiba hala bulamadığına göreSendaha yeni tanıyorsun bizi forumda olanlar biliyor Kola fanta gazlı içeçeklerde hiç hayatım boyunca içmedim içki sigara zaten en büyük düşmanlarıyım
Yiyecek içeçekte çok seçiçiyim tatmadığım çok şey var
Bu kadar çirkin olduğunu sanmam
Kedinin sigarası var sonra sapık yanı huyları benziyor destereye @Harunnn60Bu kadar çirkin olduğunu sanmam
Ben yokum.Kedinin sigarası var sonra sapık yanı huyları benziyor destereye @Harunnn60
Ama bizimkinin cinsi Fok tabi