Aaa bilemedim ama karadeniz pidesi diyeyimPizzamı Karadeniz Pidesi mi cnm![]()
![]()
![]()
Aaa bilemedim ama karadeniz pidesi diyeyimPizzamı Karadeniz Pidesi mi cnm![]()
![]()
![]()
Aaa afferim tabikide Pide çakması o şeye para verilmezAaa bilemedim ama karadeniz pidesi diyeyimMemleketten şaşmamak lazım.
![]()
Bunu bir kez demiştin biliyorumAaa afferim tabikide Pide çakması o şeye para verilmez
Hiçte Pizza yemedim![]()
![]()
![]()
Aaa yok cnm Pizza ile alakalı hiç bir şey yemedimBunu bir kez demiştin biliyorumKendin ev usulü pizza yapmışsındır ama?
![]()
YALANCIIIIIIIIIIIIAaa yok cnm Pizza ile alakalı hiç bir şey yemedim![]()
![]()
Kokoreçte yemiyordum aynı şekilde ama 2 yıl öcne falan babam alıştırdı onu bile yedim ama Pizzanın tadını bile bilmem![]()
![]()
![]()
Karadeniz Pidesi varkan işim olmaz ömür boyuda yemeyi düşünmüyorumYALANCIIIIIIIIIIII![]()
Bana inandıramazsın canımKaradeniz Pidesi varkan işim olmaz ömür boyuda yemeyi düşünmüyorum![]()
![]()
![]()
Sendaha yeni tanıyorsun bizi forumda olanlar biliyorBana inandıramazsın canım![]()
@destere hiç uygun değil ama bu kriterlerine biliyorsun dimi.Sendaha yeni tanıyorsun bizi forumda olanlar biliyorKola fanta gazlı içeçeklerde hiç hayatım boyunca içmedim içki sigara zaten en büyük düşmanlarıyım
![]()
![]()
Yiyecek içeçekte çok seçiçiyim tatmadığım çok şey var![]()
![]()
![]()
Kocada da çok seçicisin galiba hala bulamadığına göreSendaha yeni tanıyorsun bizi forumda olanlar biliyorKola fanta gazlı içeçeklerde hiç hayatım boyunca içmedim içki sigara zaten en büyük düşmanlarıyım
![]()
![]()
Yiyecek içeçekte çok seçiçiyim tatmadığım çok şey var![]()
![]()
![]()
Bu kadar çirkin olduğunu sanmam
Kedinin sigarası var sonra sapık yanı huyları benziyor destereyeBu kadar çirkin olduğunu sanmam![]()
Ben yokum.Kedinin sigarası var sonra sapık yanı huyları benziyor destereye![]()
![]()
@Harunnn60
Ama bizimkinin cinsi Fok tabi![]()
![]()
![]()
Yoruyor insanı artık