7 Mayıs 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Tablodan sonra Turabi kesin şampiyon olacak :A

Yasak Elma çok iyi yükselmiş. Söz'ü geçmiş AB'de. :A

Fatih TOTAL'de izin verseydin Yasak Elma 4. olsaydı. :A

Tebrikler Enderciğim, yeni Gülfem Sipahi :A

TRT'ye yürüyeceğim dedi bari 2 dk verelim başımıza musallat olmasın demişler demek ki. :F 2 DK bile değil aslında bir dakika 56 saniye. :A

Fatih Portakal, bu haftadan itibaren giderek oranlarını arttıracaktır.

Yasak Elma çok iyi sonuçlar almış.

SBA yükselmiş ama azıcık daha artmalı.

Çukur ve Söz birbirlerini yiyorlar :D

ÇUKUR yeniden 9 alarak antilere tokadı basmış :A

Aynı yorumu içimden geçirmiştim ben de :)

Söz ve Çukur iyi oranlar almış Yasak elmada güzel devam ediyor

Çukur yukselmiş :A @Yiğitt daha geçen yazdiğin mesaj soğumamişti oysa:A

8.gün Total-AB-ABC1 nerdeyse eşit gitmiş. Ve 1 üstü reyting almiş:X Bizim millete kalite zaten zor gelir. Geldiğinde de vazgeçemezler. Bizde kaliteden vazgeçmeyeceğiz:X

Tüm diziler yükselmiş havalar soğuyunca, ona özel değil. :A
su kısa videoyu görünce @Çiğdem- geldi aklıma :A yine yiğitler serhatlar ve @Ahmed kere karşı gol yemiş Hogatha:A neyse cumartesi günü gelip iyice aşagilarim cadolozu hadi çüzzzzz:A @MasacRE- @kerem @Aserat @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @cookies @eskici @gözlemci

su kısa videoyu görünce @Çiğdem- geldi aklıma :A yine yiğitler serhatlar ve @Ahmed kere karşı gol yemiş Hogatha:A neyse cumartesi günü gelip iyice aşagilarim cadolozu hadi çüzzzzz:A @MasacRE- @kerem @Aserat @Harunnn60 @Dosi @vadikızı @cookies @eskici @gözlemci

Çiğdem kaknemine iyi gol olmuş :A
Vartolu çok şanslı keşke Aras benim elimi de tutsa öyle :bhr:
Supernatural dizisinde bizim adamlar mezarından çıkıp gelen hortlakların mezarına gidip iskeletini yakıyorlar :A

Hazır @xemrexxx mezarına dönmüşken gidip yakalım daha gelemesin :A :A :A @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash