sınavdan sonra 63.bölüm sezon finali ömer vuruluyor serhatt tarafın tutku çıldırıyor @Çiğdem-Uzun zamandır dizi yayınlamıyon sanırım
Katil oluyorum desene63. Bölüm Sezon Finali
Tutku ve Çiğdeme düşman Turşan
Serhat eski belediye başkanının oğlunun yardımcısı Turşanı sarhoş edip 8. sınıfta Ömer ayrılıyor Ömerin sevgilsi 1 gün sürdü ardından Ölen eşi var neden öldüğü belirsiz Turşanın ortaya çıkması her şeyi değiştiriyor Serhat ise Turşanın isteği ile ömeri vuruyor
Turşan bana ömer yoksa Tutku ve Çiğdeme de yok Ömer ölecek tek çare bu @serhatt @Çiğdem- @Harunnn60
Çatlaa Yeni katıldım seni de gerberticem yakındaAaa bu @serhatt ne zaman katıldı diziye hemen adam öldürüyor
Ben ölsemde diğer bölüm hortluyorum ayollÇatlaa Yeni katıldım seni de gerberticem yakında
Ben öyle bi öldürüm ki bi daha zor hortlarsınBen ölsemde diğer bölüm hortluyorum ayoll
@pompy oyunculara para yedirmemek için bizi öldürüp hortlatıyorBen öyle bi öldürüm ki bi daha zor hortlarsın
Parası neyse ben vericem sen öl yeter@pompy oyunculara para yedirmemek için bizi öldürüp hortlatıyor
Parası neyse ben vericem sen öl yeter [/QUOTE
Çiğdem ölümsüz acı çektireceksin @serhattParası neyse ben vericem sen öl yeter
Senin ölümsüzlüğün bana işlemez canım Bi şekilde öldürürm ben seniBen ölümsüzüm ayoll kulağın duymuyor mu @pompy
Senin ölümsüzlüğün bana işlemez canım Bi şekilde öldürürm ben seni
Turşu ismi gibi Turşan ne cnm serhata aşık olsunTurşan karakterine nediyorsun o da ömere aşık @Çiğdem-