''Erkenci Kuş'' Haziran'a Alındı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
cbvcvcbv-png.59223

Star TV'nin merakla beklenen yeni yaz dizisi ''Erkenci Kuş''tan sürpriz karar!

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, hikayesi Meriç Acemi'ye ait olan, senaryosunu Ayşe Kutlu'nun yazdığı, başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in yer aldığı dizinin Ağustos ayında yayına çıkacağı duyurulmuştu. Hazırlıklar hızlandı, dizinin Haziran'da ekranlarda olacağı açıklandı.

Babası bakkal olan Sanem’in ablasının çalıştığı dergide işe başlamasıyla yaşanan olaylar konu edinen ''Erkenci Kuş'' Haziran'da Star TV'de!

Kışasarkan bi yapım olmayacaği için:X Boştayken azcık reyting kasalım demişlerdir:A

Kışasarkan bi yapım olmayacaği için:X Boştayken azcık reyting kasalım demişlerdir:A
Yazın iş görür eylülde final :A
Adının hakkını veriyor. :A Erkenden kalkarsa tam olur. :Z
Yine zengin havalı soğuk bir iş adamı sonra durumu kötü olan sakar salak bir kız iş adamının orada çalısıyor başta atışmalar 2-3 bölüme aşk :A :A :A Hep aynı ayoll :F

Sanem’in ablasının çalıştığı dergide işe başlamasıyla yaşanan olaylar konu edinen ''Erkenci Kuş'' Haziran'da Star TV'de!

Yine zengin havalı soğuk bir iş adamı sonra durumu kötü olan sakar salak bir kız iş adamının orada çalısıyor başta atışmalar 2-3 bölüme aşk :A :A :A Hep aynı ayoll :F

Sanem’in ablasının çalıştığı dergide işe başlamasıyla yaşanan olaylar konu edinen ''Erkenci Kuş'' Haziran'da Star TV'de!

Demet Özdemir ecünnüsünü görmek istemiyoruz artık her yaz yeter ya. :A:A

Aynen kız ne güzel dedin,her yaz bunlardan kaç tane çekiliyor sayamıyorum artık :A Ve hep aynı isimler oynuyor :F

Aynen kız ne güzel dedin,her yaz bunlardan kaç tane çekiliyor sayamıyorum artık :A Ve hep aynı isimler oynuyor :F
Yine değişiğinden 1 tane yaz dizisi seçerim kendime vıcık vıcık aşk olmadan azıcık dramı yükseklerden yeter :A :A :A

Son düzenleme:
Ağustos haberlerine hiç inanmamıştım zaten. Faruk doğru düzgün dizi tutturduğu yaz aylarından vazgeçer mi. :A

Demet ve Can beni heyecanlandırdı. Bu yaz 1 veya 2 yaz dizisi izleyeceğim. Birisi ''Darısı Başımıza'' olacak, ikincisi de bu gibi duruyor. ''Boğaziçi Rapsodisi'' başlarsa onu da düşünebilirim ama 3 fazla olur gibi. :A

Ortak seçelim dizimizi yine, izleriz Dolunay gibi. :Z

Demet ve Can beni heyecanlandırdı. Bu yaz 1 veya 2 yaz dizisi izleyeceğim. Birisi ''Darısı Başımıza'' olacak, ikincisi de bu gibi duruyor. ''Boğaziçi Rapsodisi'' başlarsa onu da düşünebilirim ama 3 fazla olur gibi. :A

Ortak seçelim dizimizi yine, izleriz Dolunay gibi. :Z
Kiralık Aşk , Yüksek Sosyete , Dolunay genelde izledik sanırım birlikte ama 1 tane seçsem yeter aa bu diziyi eliyorum Ferit bey iyi ama bu ecünnüyü ben izlemem :A :A :A

Darısı Başımıza ne :F