gelse de tavlasamAfişini tekrar astık sokaklara yarın öbürgün hortlak gibi çıkar karşımıza bence![]()
![]()
![]()
gelse de tavlasamAfişini tekrar astık sokaklara yarın öbürgün hortlak gibi çıkar karşımıza bence![]()
![]()
![]()
Ne münasebet ben kendim istiyorum destoşu
Tanışıklığınız bile yokmuş sizin yüzünüzden gelmiyor zaten oğlanNe münasebet ben kendim istiyorum destoşu![]()
Benden haberi bile yok niye benim yüzümden gelmesin beTanışıklığınız bile yokmuş sizin yüzünüzden gelmiyor zaten oğlan![]()
![]()
![]()
Aaa bu yer cücesi gitti mi mezarına görünmüyor @xemrexxxBenden haberi bile yok niye benim yüzümden gelmesin be![]()
Gitti ya akşam üstü
Aaa bana gelmemiş o mesajı kim bilir hangi konuda yazdıGitti ya akşam üstü
Bizi etiketlemiş yine saçma sapan bişeylere
Görüşürz diyip gitti![]()
SAK dizi yorumlarıydı galibaAaa bana gelmemiş o mesajı kim bilir hangi konuda yazdı![]()
![]()
![]()
GördümSAK dizi yorumlarıydı galiba![]()
Haftasonu gelsin istemiyorum hiçGördüm4 Gün rahatız sonrası Allah kerim
![]()
![]()
![]()
İşten izin alır ozaman her gün burada olurHaftasonu gelsin istemiyorum hiç![]()
Ağzından yel alsın,şom ağızlıİşten izin alır ozaman her gün burada olur![]()
![]()
![]()
Gerçi nekadar çalısıyordur boş boş oturuyordurAğzından yel alsın,şom ağızlı![]()
Onun yaptığı işten hayır mı gelir beGerçi nekadar çalısıyordur boş boş oturuyordur![]()
![]()
![]()
Bir Maatba vermişler özel oda tutmuşlar hayalinden uydurup haber basıyor maaş alıyor ohh vllaOnun yaptığı işten hayır mı gelir be![]()
Herşeyi uydurduğu gibi bunları da uyduruyordurBir Maatba vermişler özel oda tutmuşlar hayalinden uydurup haber basıyor maaş alıyor ohh vlla![]()
![]()
@xemrexxx @Forumdash