Kesinlikle boğardım öyle bir şey olsa. Orada bir hıncımı alırdım iyice. Sonra da gömerdim. Evde boğduysam evi iyice temizlerdim.Forumda yada reelde birini öldürecek dereceye gelsen nasıl yapardın?
Kesinlikle boğardım öyle bir şey olsa. Orada bir hıncımı alırdım iyice. Sonra da gömerdim. Evde boğduysam evi iyice temizlerdim.Forumda yada reelde birini öldürecek dereceye gelsen nasıl yapardın?
Kiraz Mevsimi deyince aklıma sen geliyon ama.Beni Deniz Yıldızı ya da Arka Sıradakilere koysaydın kalp atardım.
Forumda öldüreceğin kişi kim olurdu diye soruya ekliyorum? @Harunnn60Forumda yada reelde birini öldürecek dereceye gelsen nasıl yapardın?
Hahah aranan birkaç kişi var ama prim vermem ben kimseye. @sokak sanatiForumda öldüreceğin kişi kim olurdu diye soruya ekliyorum? @Harunnn60
Beni ve kendini 4 kelime ile tanımlar mısın?
Bugün seri sorularım gelecek hazır ol.
Kesinlikle boğardım öyle bir şey olsa. Orada bir hıncımı alırdım iyice. Sonra da gömerdim. Evde boğduysam evi iyice temizlerdim.
Zor bir soru ama ben kabul ederdimSana sosyal medya sorulari hazırladım cevaplarini merak ediyorum. @Harunnn60
Sana 30 milyon dolar verilcek ama 30 yıl sex yok kabul eder miydin.
Sorumuzu cevapla @Harunnn60En sevdiğin yiyecek ve İçecekler neler , içecekler soğuk olsun sıcağını biliyoruz Neskafe
Sorumuzu cevapla @Harunnn60
Siyah-Beyaz.Siyah mı?
Beyaz mı?
Pembe mi?
Yeşil mi?
Gri mi?
Yaani diyelim.Batıl inançların var mı?
Hadi gelsin Umut bey sorular.Eldiven kullanmayı unutma
Hadi sorularr gelsinnn forumdashh bey.Ben @Harunnn60 söz veremedim hala sende beni izlemeye çağriyon İzleyebilsem çoktan izlerdim zaten
En sevdiğin Çizgi film1- İskender
2- Tavuklu Nohutlu Pilav
3- Patates ile yapılan her şey. ( Daha çok kızartma. )
İçecekler
1- Kahve ile ilgili her şey
2- schweppes mandalina
3- lipton ıce tea şeftali.
Evet gelsin sorular
O zaman siyah mı, beyaz mı?Siyah-Beyaz.
En büyük Beşiktaş.