Deniz Yıldızı iyiydi ama ya. 🙄Hahha Aaa yok cnm Deniz Yıldızına gıcık değildim ama diğerlerine gıcık oldum dizilerdi
Deniz Yıldızı iyiydi ama ya. 🙄Hahha Aaa yok cnm Deniz Yıldızına gıcık değildim ama diğerlerine gıcık oldum dizilerdi
Onuda öyle izlemedim ama gıcıklığım yoktu ama diğerleriDeniz Yıldızı iyiydi ama ya. 🙄
Doktorlar güzel yaOnuda öyle izlemedim ama gıcıklığım yoktu ama diğerleri
Hele Doktorlara çok gıcık oluyordum yemek yiyoruz babamlar açmış sürekli adamların içini kesip biçiyorlar kanlı kanlı rtükte yok
En sevdiğin yiyecek ve İçecekler neler , içecekler soğuk olsun sıcağını biliyoruz NeskafeDoktorlar güzel ya
Aaa bunu da yarın cevaplayayım. Mola olsunEn sevdiğin yiyecek ve İçecekler neler , içecekler soğuk olsun sıcağını biliyoruz Neskafe
Bunu cevapla yarına başka sorarızAaa bunu da yarın cevaplayayım. Mola olsun
@Çiğdem- başlattın mı O sever mavi kadınıSpider Man'nın ilk filmlerini izlemiştim. En popüler olanı.
X-Men serisine tek geçerim. Keşke sende başlasan. @Forumdash
Mavi kadın kim
Hayır ama izletmeye çalişiyor. Hiç içimden gelmiyor hep mavili kadın yüzündenSen izliyormuydun onu
Aaa @Harunnn60 sana da izlettirmeye çalısıyor demekHayır ama izletmeye çalişiyor. Hiç içimden gelmiyor hep mavili kadın yüzünden
Diğer Super Kahraman / Fantastik yapımlara oranla nedense bu seriden ısınamadım sende de sanırım aynı durum varBen @Harunnn60 söz veremedim hala sende beni izlemeye çağriyon İzleyebilsem çoktan izlerdim zaten
Beni Deniz Yıldızı ya da Arka Sıradakilere koysaydın kalp atardım.1- Deniz Yıldızı @kerem @S.G.A.T.
2-Aşkı Memnu @sokak sanati
3-Muhteşem Yüzyıl @xemrexxx
4- Ufak Tefek Cinayetler
5-Kiraz Mevsimi @Billy Kane
6- Selana @xBUGRAx
7-Doktorlar