İlla eleştirceksen paraya kıyacan canımParalıymış gerçi bölümü izleyemem ama görüntü olarak resimlerine ulaşsam yeter Punisher ile eşleştirmek için![]()
![]()
![]()
İlla eleştirceksen paraya kıyacan canımParalıymış gerçi bölümü izleyemem ama görüntü olarak resimlerine ulaşsam yeter Punisher ile eşleştirmek için![]()
![]()
![]()
Sen para verecen mi Çağatay için hem deİlla eleştirceksen paraya kıyacan canım![]()
Onun için vermiyecem de kimin için verecemSen para verecen mi Çağatay için hem de![]()
![]()
![]()
O parayı biriktir çanta alırsınOnun için vermiyecem de kimin için verecem![]()
Napçam çantayı bana Çağatay lazımO parayı biriktir çanta alırsın![]()
Kadınların en önemli aksesuarıNapçam çantayı bana Çağatay lazım![]()
Ben kullanmıyorum canımKadınların en önemli aksesuarı![]()
![]()
![]()
Sen çanta yerine koluna parlak takmayı seviyorsun demekBen kullanmıyorum canım![]()
Doğru bildin,iyi tanımışsın beniSen çanta yerine koluna parlak takmayı seviyorsun demek![]()
Nete düşer zaten merak etme, para vermeye gerek yokParalıymış gerçi bölümü izleyemem ama görüntü olarak resimlerine ulaşsam yeter Punisher ile eşleştirmek için![]()
![]()
![]()
Kostumu denedin dedik Deadpoolsun demedik
Kız bi ton Netflix dizisi izledin bedavadanParalıymış gerçi bölümü izleyemem ama görüntü olarak resimlerine ulaşsam yeter Punisher ile eşleştirmek için![]()
![]()
![]()
Doğru bildin,iyi tanımışsın beni![]()
Kostumu denedin dedik Deadpoolsun demedikkostümle neler yaptın neler.Yakalandın
Kız bi ton Netflix dizisi izledin bedavadanDaredevil Jessica Dark filan hepsi Netflix'in merak etme Çağatayın dizisi de düşer nete
@MasacRE-
Aaa paralı değilse bakabilirim daha iyi eleştirmek içinNete düşer zaten merak etme, para vermeye gerek yokBeraber izleriz sen düşmanı tutarsın ben Çağatay'ı
![]()
Yık şu önyargılarını
@xemrexxx in Fatihi izlerken Muhteşemden benzerlikelrini not ettiği gibi ben de Punisher ile benzerlikleri not etmek için bakacamYık şu önyargılarını![]()
Paralı olsa da bak
Nete düşermiş çakmalığını bir not edelim .AParalı olsa da bak![]()
Çakma sensin beNete düşermiş çakmalığını bir not edelim .A![]()
![]()
Sen Punisheri bilmezsin yabancı dizi kültürün yok ama fotolarla aydınlatacam seniÇakma sensin be
Bana parlak fotosu yolla kafiSen Punisheri bilmezsin yabancı dizi kültürün yok ama fotolarla aydınlatacam seni![]()
![]()
![]()