FF Sorgu Odası-Hafta 70-Sorgudaki İsim Harunnn60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1)Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
2)Sinemaya ne zaman gitcez?
3)Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

1- 5 yıl oldu dostluğumuz. :F Anlat anlat bitmez şimdi. :A Senle gerçekten baya tuhaf ama iyi dostluğumuz var. Eskiden ara ara koptuk ettik filan bazen bu senin yüzünden oluyordu doğruya doğru şimdi ama yine de bugüne kadar geldik. :D
Bence baya iyi bir insansun evet reel yaşantında sıkıntılar oluyor ama bir gün öyle bir konuma geleceksin ki hayatın değişcek diye düşünüyorum. Ve benim bir diğer sevdiğim özelliliğin dostlarına sahip çıkman onların yanında olman. :A

2- Param olunca. :A

3- :F

Hahah yorumların çok güzel. :D O zamanlar elimizden geldiğince yardımcı oluyorduk yenilere ki iyi de yapmışız bak şimdi sen moderatörsün.

Doğru yola geldiğin için sevindim. :D Koyu kemalist değilim, komunist, faşist, sağ, sol vs. değilim aslında belli bi kalıba uymuyorum çünkü yeri geliyor milliyetçi yeri geliyor solcu görüşlerim oluyor aslında DOĞRU'nun yanında oluyorum hep. Ben olsam Türkiye 100 yıl ileri gider miydi bilmiyorum ama cidden şu zamandan çok daha güzel olacağını düşünüyorum, çok zor olmasa gerek aslında ama hep başka şeylerle uğraşmaktan asıl işlere zaman ayırmıyorlar. :)

Evet o zamanlar hep bi ciddilik vardı ben onların yanında daha şen şakrak kalıyordur ama beni de sindirdiler galiba. :D

Bence giderdi 100 yıl. En azından senin bunlar teröristtttt!! bunlar faşisttt!! diye söylemlerde bulunacağın imkansız. :F :F

Evet biraz ciddilik var ama bunu bizimle birlikte atacaksın inanıyorum. :A @Çiğdem- :A

Klasik soru. Bhnd. :D
5 yıl oldu dostluğumuz koptuk arada ettik filan ama iyi geldi. Bu aralar yine bir uzaklaştık gibi sanırım yoğunluktan ama yakında tekrar yakınlaşırız. :F Sene de bir defada bir kavga edeceğiz Allah'ın emri o zaten. :A :A

Forumda cool bir havan var bu hoşuma gidiyor. O cool çizgini bozmuyorsun. :A Lafını esirgemiyorsun hak edene hak ettiği cevabı veriyorsun öyle sende kem küm yok. :A Diziler konusunda biraz ayrı düştük ama Kiraz Mevsimi zamanlarını özlemiyor değilim açıkçası. :(

Sonra bir sorun olduğun da yardıma ihtiyacın olduğunda hemen bazen bana geliyorsun. Bende sana yardım ediyorum herhalde diyemezsin bak beni takmadı diye. :A

Seviliyorsun biliycik. :yum::sweatsmile:

Hoşbulduk. :F Bak geldim sorgu odasına sonunda. :F

2013 yılında pompy'nin dizileri gözüme çarpmıştı böyle garip garip senaryolar filan. O ara herkes paso dizi yapıyordu işte TWD dizisini gördüm böyle bir ısındım. Daha sonra üyelerin sohbetleri samimi geldi bana. Bende neden burada olmayayım dedim. 🙂
Isim vereydin iyiydi :A

Forumu ilk bulduğunda neden üye oldun? Ziyaretçi olarak fazla takıldın mı? İlk kimler dikkatini çekti? :A
Revan-mrt-06-Ozan-Buğra-mr.at bu isimler o zamanlar dikkatimi çekmişti. :A
Ziyaretçi olarak kısı bir süre takıldım. :A
Üye olmamın nedeni samimi bir ortam olması.🙂

Ben de klasik soruyu sorayım o zaman: Benim hakkımda neler düşünüyorsun? :D @Harunnn60
Senle de ilişkilerimiz çok inişli çıkışlı aserat. :A Bazen olayları ciddiye çok alıyorsun. Forumda ki olayları filan takmıyormuş gibi gözüküyorsun ama takıyorsun olayları. :A Üniversite'ye gidince daha bir değişiceğini düşünüyorum. :A

Onun dışında forumda çalışkansın. bir şeyler yapmak istiyorsun forumda. emek veriyorsun bu kesin. birde dostlarını kouruyorsun, bu konuda susan bir tip değilsin. buda önemli sonuçta benim için. :grinning:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...