daha demeyiz sincap sözüEvet, ben bile tiksindim yazarken kendimden
daha demeyiz sincap sözüEvet, ben bile tiksindim yazarken kendimden
Sincap sözü mü? Sincap dediğin cevizini saklayıp bulamayan hayvan değil mi? Bunu da unutursa?daha demeyiz sincap sözü
hahah ozaman yine deriz ağzında saklıyor nasıl unutsun ayollSincap sözü mü? Sincap dediğin cevizini saklayıp bulamayan hayvan değil mi? Bunu da unutursa?
Çok tatlıhahah ozaman yine deriz ağzında saklıyor nasıl unutsun ayoll
aaa unutursak yine söyleriz ozaman cnm kasıtlı yapmadımı bilirsin en azındanÇok tatlı
Okumuştum bir zaman önce böyle bir şey. Ömrü boyunc ca ağzınada mı tutacak? Götürüp gömecek bir yer eve unutacak
Gökkuşağı nin bütün renkleri 😉Seninkinin rengi ne özelden yaz.
Ekim-Kasım'a kadar gelmeyecek galiba bir daha.Şu konuyu tekrar gündeme getirelim
Yazıcıdan çıkarıp asın binalar belki yine işe yarar @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @S.G.A.T. @MasacRE- @Forumdash @serhatt @kerem
Aaa inş gelirde en azından yine ben gidiyorum kışın görüşürüz derEkim-Kasım'a kadar gelmeyecek galiba bir daha.
kız bu kez habersiz gitti @Harunnn60 bir yerde gebertmesin totoşuAaa inş gelirde en azından yine ben gidiyorum kışın görüşürüz der
@Harunnn60 Askere falan mı ihbar etti zaten evlerimiz yakın diyordukız bu kez habersiz gitti @Harunnn60 bir yerde gebertmesin totoşu
Çok özledin zaarŞu konuyu tekrar gündeme getirelim
Yazıcıdan çıkarıp asın binalar belki yine işe yarar @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @S.G.A.T. @MasacRE- @Forumdash @serhatt @kerem
Ben bizzat ilgileniyorum konuylaSende mahallene as unutma
Benim dizimden sonra oldu tahminenSende mahallene as unutma
Vampirlerle tabuta koyduktan sonra mıBenim dizimden sonra oldu tahminen
Marağalarda aramak lazımBen bizzat ilgileniyorum konuyla
Karakollara bile başvurdum
Güneydoğu taraflarına bakmak lazım burda mağara ne gezerMarağalarda aramak lazım
evet ona kızmadımı benimde başka çarem yoktu sokak sanati harununki derken bende reyting olarak kullandım forumun en eskisi olduğu için @Çiğdem-Vampirlerle tabuta koyduktan sonra mı
Zaten MalatyalıGüneydoğu taraflarına bakmak lazım burda mağara ne gezer