Karlos-Yaren'den Yeni Şarkı ''Doktor''

aaa ben böyle tutarsız insan görmedim :A
ayol çağataya tembel dedi şişko dedi kötü oyuncu dedi neler neler dedi geçen sene artık orafan da dönerse bence banlanmalı hogatha süresiz olarak :A @MasacRE- @mrt-06
Çağatay bir kötü adamı oynasın ozaman bir test ederiz :A

Ama Çakma Punisher olacak çok eleştiricem onu kılık kıyafetine kadar :A :A :A @MasacRE-

Çağatay bir kötü adamı oynasın ozaman bir test ederiz :A

Ama Çakma Punisher olacak çok eleştiricem onu kılık kıyafetine kadar :A :A :A @MasacRE-
Dizi dünyayı kasıp kavururken böyle güleceğim sana :A
31938253_1861829393867272_3578046016307331072_n.jpg

Paintten yapmış bir tane ergenin biri işte bunu ciddiye mi alıyorsun :A Daha diziye dair sadece birkaç tane fotoğraf var, afiş falan yok ortada :A
Aaa gerçek olmaması iyi çünkü ben çakma Punisher olarak hazırladım kendimi saç traşı sivil kıyafeti öyleydi hatta isim bile şuna bak :A :A :A
DYVe-PVX0AA9slr.jpg

@Çiğdem- hanımefendi işine nasıl gelirse öyle konuşuyor, önce kendi çakma mafya dizilerine baksın o :A
hayatım yanlış noktadan girmişsin benim öyle güçlerim olsa ben wolverine olurum bir kere:A @MasacRE- @Çiğdem-
Kız şu üstteki resimde ne kadar haşin bakmış tam senlik :A
Sonuçta Netflix dizisi kendi patentleri :A Mesela bizim yapım İçerde-Çukur gibi düşün:A @MasacRE- dimi :X
Paralıymış gerçi bölümü izleyemem ama görüntü olarak resimlerine ulaşsam yeter Punisher ile eşleştirmek için :A :A :A