Kanal D Popstar 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bülent Ersoy erkek yarışmacıyı azarladı bağrında kıl yok bağrını açmaya utanmıyor musun dedi. :F Demek ki Bülent Ersoy'un tipi değiliz kıllı erkek seviyormuş. :A @xBUGRAx @Çiğdem- @MasacRE- @Yiğitt @Forumdash @serhatt @Aserat @xemrexxx
ay hep diyorum bülent başganla @Çiğdem- in erkek zevki aynı :A bu da çiğdemin kadından çok erkeğe benzediği tezimi doğruluyor:A @Dosi @MasacRE- @MEnes @cookies @Forumdash @vadikızı @kerem @serhatt @Ahmed @Harunnn60 @Yiğitt

kız görmüyor musun parlak seviyorum demiş bülent ablamız :A zaten @mrt-06 da video paylaşmıştı seda sayanla ikisi biz parlakçıyız diyordu :A
Aaa hayır bee bu seferde senin saflığın tuttu :F @mrt-06 Şöyle yazmış ben videoyu izlemedim :A Bülent oğlana vcudunda kıl yok oyüzden açmaya utanmıyormusun demiş yanı kıllı hanzo istiyormuş :A :A :A

Aaa hayır bee bu seferde senin saflığın tuttu :F @mrt-06 Şöyle yazmış ben videoyu izlemedim :A Bülent oğlana vcudunda kıl yok oyüzden açmaya utanmıyormusun demiş yanı kıllı hanzo istiyormuş :A :A :A
Bülent Ersoy erkek yarışmacıyı azarladı bağrında kıl yok bağrını açmaya utanmıyor musun dedi. :F Demek ki Bülent Ersoy'un tipi değiliz kıllı erkek seviyormuş. :A @xBUGRAx @Çiğdem- @MasacRE- @Yiğitt @Forumdash @serhatt @Aserat @xemrexxx
kız işte bak kıl yok bağrını açmaya utanmıyor musun demiş bülent ablam yani demek istemiş ki sen parlaksın ben seni kendime sakladım öyle herkesin içinde oranı buranı gösteremezsin:A

kız işte bak kıl yok bağrını açmaya utanmıyor musun demiş bülent ablam yani demek istemiş ki sen parlaksın ben seni kendime sakladım öyle herkesin içinde oranı buranı gösteremezsin:A
Aaa okadarını bilemicem siz Bülent ile aynı düşündüğünüz için sen daha iyi bilirsin ayoll
:A :A :A @mrt-06

Bunu da merak ediyordum yarın final sanırım. Bülent Ersoy mu Temel Dedem mi hangisi ağır basıyor şuan karar veremedim. :A @xBUGRAx

Bu programa da bakacağım ama fox ile geçiş yaparım artık