Kanal D Haber'de 2 Ayrılık Daha!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
d2a85b62-af4c-4f71-8eda-4cc4d25a9daa-jpg.59300

Doğan Grubu'ndan Demirören Grubu'na geçen Kanal D'de yaprak dökümü devam ediyor...

Ahmet Hakan ve Süleyman Sarılar'ın ardından Kanal D Haber'in önemli 11 ismi ile de yollar ayrılmıştı. Kanal D Haber'in baştan şekillendiği kanalın deneyimli muhabiri Fulya Soybaş ve ana haberin görsel yönetmeni Ayhan Kudat, kanalla yollarını ayırdılar.

Ana haberin başındaki iki isim dışında istifa edenlerin sayısı böylece 13'e yükselmiş oldu. Kanal D Haber'e ise transferler yapılmaya başlandı.

Bu benim geçen aklıma gelmişti Show'a da geçen seçim öncesi TMSF el koymuştu seçim sonrası Cinere vermişti bence Kanal D de seçim durumuna göre Doğan'a geri dönecek. :A @xBUGRAx
Hürriyet en çok satılan gazeteydi, Demirören'e satıldığından beri 2. sıraya düştü. :A Posta da düşüşte...

Hürriyet en çok satılan gazeteydi, Demirören'e satıldığından beri 2. sıraya düştü. :A Posta da düşüşte...
Geçen ben posta gazetesi aldım uzun zamandır almıyordum gazeteye resmen şeriat gelmiş, bir manken fotosu bile yoktu ilk sayfada. :F Gardaşım sen de fark ettin mi bunu. .ss @yatutarsa

Bıkmışlar kanaldan bence geri almazlar. :A
Sanmıyorum kızlar satılmasından mutlu olmamışlar. :A

Geçen ben posta gazetesi aldım uzun zamandır almıyordum gazeteye resmen şeriat gelmiş, bir manken fotosu bile yoktu ilk sayfada. :F Gardaşım sen de fark ettin mi bunu. .ss @yatutarsa

Sanmıyorum kızlar satılmasından mutlu olmamışlar. :A
Haydar Dümen'in akıbeti ne olacak, onu merak ediyorum. :A

Doğan'ı özledi halk şimdiden. :(

Haydar Dümen'in akıbeti ne olacak, onu merak ediyorum. :A

Doğan'ı özledi halk şimdiden. :(
Ben Aydın Doğan'ı hep takdir etmişimdir, şu ülkeye bir çivi bile çakamayan sözde internet delikanlıları adama demedikleri kalmadı. Aydın Doğan'ın yüz binlerce çocuğu karşılıksız bursla okuttuğunu bilmezler mesela. :)