Kanal D'de Deprem, 11 İsimle Yollar Ayrıldı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
d2a85b62-af4c-4f71-8eda-4cc4d25a9daa.jpg

Doğan Grubu'ndan Demirören Grubu'na geçen Kanal D'de tenkisat başladı!

Medyatava'nın edindiği bilgiye göre; haber yönetmenleri İshak Çiftçi, Nuran Öner, haber müdürü Ali Ekber Aydın, savaş muhabiri ve editör Cem Tekel, editörler Gülay Şubatlı ve Ahu Uzel, muhabirler Ziver Sargınalp, Berat Çamyar, Orkun Ün, Ertan Büyükahıska ve Özay Erad'la yollar ayrıldı.

Hatırlanacağı üzere Kanal D Haber Daire Başkan koltuğuna, Show Haber Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Kurnaz getirilmişti.

Diğerlerini bilmiyorum ama Özay Erad'ı görmüştüm birkaç kez. Ses tonu ve vurgularına uyuz olurdum. Haberin içeriği çok aklımda değil ama bir keresinde hassas bir konuyu reyting malzemesi haline getirdiğini görünce iyice gıcık kapmıştım. Neyse hepsine kariyerlerinin geri kalanında başarılar.

Herkesi kovmuşlar, yeni sezonda Ana Haber olmayacak diyorlardı doğru olabilir.

Haber stüdyosu değişecek mi @Yiğitt grafikler nasıl olacak? bunlarla gel bana :A
Bildiğim kadarıyla şu an öyle bir şey yok, yeni sezona yaparlar büyük ihtimal. Tabi belli olmaz, hazırlıklar sürüyormuş. Bakalım, oladabilir. :D

Herkesi kovmuşlar, yeni sezonda Ana Haber olmayacak diyorlardı doğru olabilir.
Show TV'den 6 kişiyi transfer ettik, Buket Aydın'ı transfer ettik. Haberler garanti olacakmış. :D