Pazar'a az kaldı.... Geliyoruz.
Pazar'a az kaldı.... Geliyoruz.
Benim tipim değil VartoluAaa şuraya bak , kızlar yok hep @serhatt @Yiğitt gibiler sarmış adamın etrafını @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T.
kör müsün.ssAaa şuraya bak , kızlar yok hep @serhatt @Yiğitt gibiler sarmış adamın etrafını @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T.
Sol önünde güzel yüzlü bir kız var
kör müsün.ss
Aaa kızlardan çok oğlanlar var işteBenim tipim değil Vartolu
aaa ben Vartoluyu istemem,Yamaç veya Emrah olsa neyseAaa şuraya bak , kızlar yok hep @serhatt @Yiğitt gibiler sarmış adamın etrafını @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T.
Yamacı bilmem ama Emraha bin basar Vartoluaaa ben Vartoluyu istemem,Yamaç veya Emrah olsa neyse
Vartoluyla Emrahı nasıl kıyaslarsın Vartolu kim oluyor Emrahın yanındaYamacı bilmem ama Emraha bin basar Vartolu
Ayoll adamı kıskanmış Vartolu Emrah neVartoluyla Emrahı nasıl kıyaslarsın Vartolu kim oluyor Emrahın yanında
Senarist tiner çekmiş heralde Emrah napsın,ne yazıldıysa onu söylüyorAyoll adamı kıskanmış Vartolu Emrah ne
Yakında onun gibi giyinir kırmızı ceketSenarist tiner çekmiş heralde Emrah napsın,ne yazıldıysa onu söylüyor
Adam takım elbise giyiyor,tarz gayetYakında onun gibi giyinir kırmızı ceket
Aaa bu @S.G.A.T. bıraktı mı diziyi naptı son bölümlerle ilgili hiç yorumu yok , hem de okadar herifini övmüştük @ömer karataşAdam takım elbise giyiyor,tarz gayet
müsait değildir belki ?Aaa bu @S.G.A.T. bıraktı mı diziyi naptı son bölümlerle ilgili hiç yorumu yok , hem de okadar herifini övmüştük @ömer karataş
İçiyordurmüsait değildir belki ?
Aaa bu @S.G.A.T. bıraktı mı diziyi naptı son bölümlerle ilgili hiç yorumu yok , hem de okadar herifini övmüştük @ömer karataş
2.5 saat dizi izledikten sonra insanın hali kalmıyor yorum yapmaya. Eskisi gibi zevk alamıyorum diziden.müsait değildir belki ?
Herifinin Sultan anaya Vartoluyu savunması hoşuma gitti benimde sadece bölümden2.5 saat dizi izledikten sonra insanın hali kalmıyor yorum yapmaya. Eskisi gibi zevk alamıyorum diziden.
- Sena ön plana çıkacak gibi gözüküyor ilerki bölümlerde. Bu biraz korkutucu, reytingleri de düşürecek hamle olur.
- Çok fazla yeni karakter girmeye başladı. Yamaç, bölümlük rakiplerini indirip duruyor. :
- Vartolu karakterinin reyting uğruna ciddiyeti azaltıldı. Her olaya mizahi yönüyle reaksiyon gösteriyor.
Herkesin aklında koca bölümden bir tek Selim'in annesine gerçekleri söylemesi kalmış. Çok boş bir bölümdü. Böyle giderse daha da düşer reytingler. Düşsün zaten kaliteli bir kaç bölüm sezon finaline kadarHerifinin Sultan anaya Vartoluyu savunması hoşuma gitti benimde sadece bölümden
Sena fragmanı izlediysen eğer Çukurun 2.fragmanını seyirciyi kaçırmaya devam edecek gibi Pazartesiye geldik 2 fragmanda 1 milyonda kalmış reytinglerden korkuyorum bu hafta