Sayende canım çok teşekkür ederimOldu canım iceriğiyle istedigin gibi oynayabilirsin.
Hayırlı olsun. Açtırdık nihayet
Az acele oldu ama başardın @serhatt
sırada izleyenleri etiketkeme var
Kural 1 açılmıs konu veya yazılmış mesajlara sonradan etiket etiketkemesi olmuyor yani gelmez bildirim yeni mesaj yazacan orda etiket yapacan Aserat Ozmoturk onlarıda unutmaSayende canım çok teşekkür ederim
İzleyen olarak bildiklerimi etiketlerim
hadi ya peki dediğin gibi mi yapiyim şimdiKural 1 açılmıs konu veya yazılmış mesajlara sonradan etiket etiketkemesi olmuyor yani gelmez bildirim yeni mesaj yazacan orda etiket yapacan Aserat Ozmoturk onlarıda unutma
yani baştan etiketlehadi ya peki dediğin gibi mi yapiyim şimdi
Ben konuyu gördüm zaten. Etiketlemene gerek yoktu
Ayıp olmasın diye ekliyim dedimBen konuyu gördüm zaten. Etiketlemene gerek yoktu
Canım bir kaç gün sonra ikinci fragman gelince eklersin konuna
Queen Merve nin oyunu 1 bölüm daha sürer bence
Queen falan demeyin şuna uyuz oluyorum. Şimdi de Arzu'yu yem ediyor. Gerçi kezban Burcu bir şey yapamaz ama yine de sinir bozucu.Queen Merve nin oyunu 1 bölüm daha sürer bence
sana kalsa queen rahmetli hasibe ana olurQueen falan demeyin şuna uyuz oluyorum. Şimdi de Arzu'yu yem ediyor. Gerçi kezban Burcu bir şey yapamaz ama yine de sinir bozucu.
Aynen onun queen liği batsınQueen falan demeyin şuna uyuz oluyorum. Şimdi de Arzu'yu yem ediyor. Gerçi kezban Burcu bir şey yapamaz ama yine de sinir bozucu.