İyi cesaret...Bir üniversitede ders anlatıyormuş kendileri.
İyi cesaret...Bir üniversitede ders anlatıyormuş kendileri.
Çok severdim ben de kendisini, keşke ekranlara geri dönse. Şu anda izlediğim bir kaç gazeteci-haberci var. Onların da sadece ikisi türk.İyi cesaret...
Haberler ile çok alakam yok ama Fox ve Atv en çok izleniyor sanırımReytingler 2-3 kat artacak, bu adam iticiydi.
Seks kaseti ATV zamanında çıkmıştı FETÖ'yü Siyaset Meydanında eleştirdiği için. Sonra da Show el değiştirince eski patronu istemedi haber merkezeni Habertürk'e bağladı.Seks kaseti çıkmıştı Ali Kırca'nın, sonra Show TV'den ayrılmıştı...
20 sene çalıştığı kanal normaldir.Sizde alışkanlıktan atv Ana Haber demişti bir kere.
İkinci en çok izlenen Show Haber.Haberler ile çok alakam yok ama Fox ve Atv en çok izleniyor sanırım
Bababam çocuklupumdan beridir Atv haber izler çocukken sonda gelen çizgi film için beklerdim bende hep o hoşuma giderdi hele müziği
Show haber düşmüş sanki bu aralar Ama sosyal medyada hala güçlü. Geçen youtube trendlere haberlerini sokuyordu hep.İkinci en çok izlenen Show Haber.
Evet son zamanlarda öyle oldu ama sezonu baz alırsak Show Haber.Show haber düşmüş sanki bu aralar Ama sosyal medyada hala güçlü. Geçen youtube trendlere haberlerini sokuyordu hep.
Aaa sen diyorsan öyledir ozaman cnm Ana Haberlerle ilgili hiç bilgim yok izlemeyide sevmiyorum ne reyting alıyorlar onada bakmıyorum eskilerden aklımda Atv kalmış Portakal beyi zaten biliyoruzİkinci en çok izlenen Show Haber.