Doğum Günün Kutlu Olsun xBUGRAx!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Forumun emektar ve eski üyelerinden biri olan @xBUGRAx kardeşimizin bugün doğum günü. Süper yöneticiliğin yanı sıra forumda co-adminlik görevini de üstlenen @xBUGRAx nın doğum gününü kutluyoruz.

Ailesiyle, sevdikleriyle ve bizle nice güzel, sağlıklı, başarılı ve mutlu yıllara inşallah. Doğum günün yeniden kutlu olsun Buğroş. :bhr: :Z

209599.jpg

selenanin-oyunculari-simdilerde-ne-yapiyor_131520226531179470.jpg

@Çiğdem- @mrt-06 @Aserat @S.G.A.T. @sokak sanati @kerem @Harunnn60 @MasacRE- @serhatt ve diğer herkes...​

Bundan 1 sene önce tanışmıyorduk ama kısa zamanda güçlü bir dostluk kurduk forumun olmazsa olmazlarından birisin gerçekten. Doğum günün kutlu olsun nice yıllara. :bhr: @xBUGRAx

Hediyelerin:
,B0V4-mQ1A0-E7303SeBYmw.jpg

Bundan 1 sene önce tanışmıyorduk ama kısa zamanda güçlü bir dostluk kurduk forumun olmazsa olmazlarından birisin gerçekten. Doğum günün kutlu olsun nice yıllara. :bhr: @xBUGRAx

Hediyelerin:
,B0V4-mQ1A0-E7303SeBYmw.jpg

Çok teşekkür ederim. :bhr: Ben de soracaktım ben yokken duvarıma tanışmadık diye yazmıştın memnun musun tanıştığına diye. :A

Yeni yaşında sevdiklerinle musmutlu seneler dilerim. @xBUGRAx. :bhr: Aramızda 1 gün varmış. Ilk kez bu kadar yakın birini buldum. Genelde herkes Eylüllerde doğuyor da. :A