Her yere dalma sende bi had bil![]()
Aaa şu da var hadi @S.G.A.T. Şarhoşkan izledi diyelim ama bu sosyal medyada tepki edenler ne oalcak peki karısına dedi diye tepki yağdı diyorBen naptım beee![]()
Her yere dalma sende bi had bil![]()
Aaa şu da var hadi @S.G.A.T. Şarhoşkan izledi diyelim ama bu sosyal medyada tepki edenler ne oalcak peki karısına dedi diye tepki yağdı diyorBen naptım beee![]()
Karısına dememiş zaten haber uydurma çıktıHoş olmamış tabi bu laflar ama karaktere özel söylem yapmaya çalışmış senarist. Kötü niyet aramamak gerek.![]()
Onlar kendi dertlerine yansın,demek ki dikkatle izlemiyolarmışAaa şu da var hadi @S.G.A.T. Şarhoşkan izledi diyelim ama bu sosyal medyada tepki edenler ne oalcak peki karısına dedi diye tepki yağdı diyor![]()
![]()
![]()
Hizmetçiye dememiş mi?Karısına dememiş zaten haber uydurma çıktı![]()
![]()
![]()
Kız sosyal medyaya bakma 10 kişiden 8i boş yapan tiplerAaa şu da var hadi @S.G.A.T. Şarhoşkan izledi diyelim ama bu sosyal medyada tepki edenler ne oalcak peki karısına dedi diye tepki yağdı diyor![]()
![]()
![]()
Hizmetçiye dememiş mi?Ben bölümü şu an izliyorum, olaya hakim değil daha.
![]()
Eski hizmetçisi için demiş @Forumdash dediOnlar kendi dertlerine yansın,demek ki dikkatle izlemiyolarmış![]()
Hizmetçiye dedi sen bakma bu fitnelereHizmetçiye dememiş mi?Ben bölümü şu an izliyorum, olaya hakim değil daha.
![]()
Sosyal medyanın her dediğine inanma sen deEski hizmetçisi için demiş @Forumdash dedi![]()
Konuda karısı için dedi diyor ve sosyal medyaladılar karısına öyle dedi diye tapki gösterdi diyor anlamadım vlla![]()
![]()
![]()
Konuyu açan kişiye bakınca anladım yalan olduğunu zaten, no sıkıntı.Eski hizmetçisi için demiş @Forumdash dedi![]()
Konuda karısı için dedi diyor ve sosyal medyaladılar karısına öyle dedi diye tapki gösterdi diyor anlamadım vlla![]()
![]()
![]()
Konuyu açan kişiye bakınca anladım yalan olduğunu zaten, no sıkıntı.![]()
Konuda doğru olan bir cümle bile yok ayoll bu konuyu yakalım benceSosyal medyanın her dediğine inanma sen de![]()
Şu an o sahneye geldim de hizmetçinin kuzeniymiş kız.
Herif açtı konuyu,kayıplara karıştı
Sen bu konuyu bir okusana bende ona dedi diye seviniyordumŞu an o sahneye geldim de hizmetçinin kuzeniymiş kız.Baya güzel ama...
kaşı gözü ayrı oynuyo be nesi güzel bırak şunuŞu an o sahneye geldim de hizmetçinin kuzeniymiş kız.Baya güzel ama...
Sonunda gerçekler açığa çıktı çatla çiğdem
Taylan ve Mehmet ne kadar çirkin, salı akşamları tek yakışıklı Kanal D'de. FOX, ATV, Show ve Star fos cidden. 😱 @Çiğdem-
Büşra Develi ve Hazal Filiz daha güzel.