Yani istediğim şeyleri alma imkanım var.Para sıkıntı olmayıp, uçuk fiyat nasıl oluyor? Anlamadım.
Beklentimi karşlayan bir telefon varsa sırf daha başka özelliklere sahip pahalı bir telefon var diye gidip fazladan para vermem.
Yani istediğim şeyleri alma imkanım var.Para sıkıntı olmayıp, uçuk fiyat nasıl oluyor? Anlamadım.
Yetkili kişiler yardımcı olur aslında ama tamam olur canım. Ekran resimlerle detaylı açıklayıcı bir mesaj yazarım özeline bu haftaSen bana bi ara öğret şu işi detaylı
Biraz kalın kafalıyımdır ona göreYetkili kişiler yardımcı olur aslında ama tamam olur canım. Ekran resimlerle detaylı açıklayıcı bir mesaj yazarım özeline bu hafta
Her aşamada ekran resmi alacam merak etme Görsellerle anlatım daha iyi kesin kaparsınBiraz kalın kafalıyımdır ona göre
sağol canım bekliyorumHer aşamada ekran resmi alacam merak etme Görsellerle anlatım daha iyi kesin kaparsın
ZTE ile ilgili haberden haberin varmı? Geçen hafta açmıştım konu. Asıl onda karışacak birşeylerPiyasayı karıştırabilir
Haberi bulamadimZTE ile ilgili haberden haberin varmı? Geçen hafta açmıştım konu. Asıl onda karışacak birşeyler
Yeni haberler geldi elimeCam olması tehlikeli olmaz mı ya
AMAN boşver uğraşma,bize bi faydası yok nasılsaYeni haberler geldi elime
iPhone'nin bir iki modelinde de cam özelliği mevcutmuş galiba.
Bir haber var OnePlus ile iPhone arasındaki benzerlikle ilgili güzel bir konu ama yazı uzun, es geçerim büyük ihtimalle
Bize fayda yok ama ilgilenenler faydalansın haberden hep siyaset hep siyaset. Arada teknoloji haberlerle nefes alalım forumdaAMAN boşver uğraşma,bize bi faydası yok nasılsa
Dizi haberleri daha çok ilgimi çekiyor oraya yoğunlaş sendeBize fayda yok ama ilgilenenler faydalansın haberden hep siyaset hep siyaset. Arada teknoloji haberlerle nefes alalım forumda
Dizi haberi derken, reyting ve televizyon kısmındaki haberlermi? Orda konu açma yetkimiz yok maalesef. @bazinga o konuda birşeyler yapmadan böyle sadece teknoloji, güncel haberlere yoğunlaşmaya devam edecem Arada bir magazinede el atıyorum.Dizi haberleri daha çok ilgimi çekiyor oraya yoğunlaş sende
Aç aç senin açtığın konular güzel oluyorDizi haberi derken, reyting ve televizyon kısmındaki haberlermi? Orda konu açma yetkimiz yok maalesef. @bazinga o konuda birşeyler yapmadan böyle sadece teknoloji, güncel haberlere yoğunlaşmaya devam edecem Arada bir magazinede el atıyorum.
Klip konularında odaklanmaya devam edecem ama
Teşekkürler. Böyle şeyler duydukça daha çok motive oluyorumAç aç senin açtığın konular güzel oluyor
Egonu tatmin ettiysem ne mutlu banaTeşekkürler. Böyle şeyler duydukça daha çok motive oluyorum
Ego okşandı evetEgonu tatmin ettiysem ne mutlu bana
Anma onun adını duymak görmek istemiyorumEgo okşandı evet
@DarkLegenD övülmekten hoşlanıyormuş. Haklıymış
aa niyeki?Anma onun adını duymak görmek istemiyorum
Aman canımı sıkıyor saçma konuşupaa niyeki?
Sana cevap verebilecekmi acaba