Adamlar 4.sezon olmuş hala 20 retingte oynuyor oyüzden bitirmekten vazgeçiyorlar sürekliGüya 100 de bitecekti,para tatlı geldi tabi,sakız gibi uzatıyolar
Adamlar 4.sezon olmuş hala 20 retingte oynuyor oyüzden bitirmekten vazgeçiyorlar sürekliGüya 100 de bitecekti,para tatlı geldi tabi,sakız gibi uzatıyolar
Aaa merak ettim inş tatlı bir sürprizdir Gıcık olacağım ecünnülerle alakalı değildirSÜRPRİZ
Dizilerin akıbetleri üzerine genel bir konu açacağım.Aaa merak ettim inş tatlı bir sürprizdir Gıcık olacağım ecünnülerle alakalı değildir
Gelecek sene de devam ederlerse yerle bir olur reytingleri inş.Adamlar 4.sezon olmuş hala 20 retingte oynuyor oyüzden bitirmekten vazgeçiyorlar sürekli
Hhaha Seneyede 30 a oynayabilirizGelecek sene de devam ederlerse yerle bir olur reytingleri inş.
Aaa tamam bekliyoruz sen boşa yazmazsın bir duyum almışsındırDizilerin akıbetleri üzerine genel bir konu açacağım.
Avucunuzu yalarsınız,bedduam tutacak inş. Engin çok şımardı artıkHhaha Seneyede 30 a oynayabiliriz
Yaklaşık 10 haftadır toteli alacaz diye bakıyorum bir durda sevinelim ayollDiriliş birinci olunca @Çiğdem- coşmuş konuda
Yaklaşık 10 haftadır toteli alacaz diye bakıyorum bir durda sevinelim ayoll
Engin en iyi erkek oyuncu durumuna geldi Ertuğduldan önce sevmiyordum kendisini neler diyordumAvucunuzu yalarsınız,bedduam tutacak inş. Engin çok şımardı artık
Tükürdüğünü yalamak yakışır sanaEngin en iyi erkek oyuncu durumuna geldi Ertuğduldan önce sevmiyordum kendisini neler diyordum
Aaa daha kaptırmayız Karadenz totelde de 10 reytinge inmeye devam eder Ab gibiHaftaya geri verirsiniz sorun yok
Adam cuk oturdu role hakkını teslim etmek lazım sizde kıskanmayınTükürdüğünü yalamak yakışır sana
Nesini kıskanıcam be o kazuletinAdam cuk oturdu role hakkını teslim etmek lazım sizde kıskanmayın
Adam şarısın ve Emrahtan yakısıklıNesini kıskanıcam be o kazuletin
Emrahtan mı yakışıklı ahahahahahah hiç güleceğim yoktu Neresi Emrahtan yakışıklı beAdam şarısın ve Emrahtan yakısıklı
Engin beyin karizması ezer onu beeEmrahtan mı yakışıklı ahahahahahah hiç güleceğim yoktu Neresi Emrahtan yakışıklı be
Tamam hoş adam ama Emrahın yanından geçemez
Yaşlandı artık bu Bi albenisi kalmadıEngin beyin karizması ezer onu bee
Olgunlaştıkça karizma katıyor bence şarap gibiYaşlandı artık bu Bi albenisi kalmadı