Gerçekler kabuslardan da kötüdür.derler ya..Mehmetin bitmesi Eşkiyanın işine gelecek evet oranın kitlesi bize gelir ve Kadını geçeriz
@kerem @Forumdash
Gerçekler kabuslardan da kötüdür.derler ya..Mehmetin bitmesi Eşkiyanın işine gelecek evet oranın kitlesi bize gelir ve Kadını geçeriz
@kerem @Forumdash
100.Bölümümüzle geliyoruz haftaya kaçın ayollGerçekler kabuslardan da kötüdür.derler ya..
Sen Mehmed'i tutmuyor muydun, hayırdır çiğdem hanım100.Bölümümüzle geliyoruz haftaya kaçın ayoll
Kenana rağmen Eşkiyayı canlıdan atamadım yine canlı izledim benim için en özel dizilerden biriSen Mehmed'i tutmuyor muydun, hayırdır çiğdem hanım
Niye ayoll kitlemiz sağlam bizimO hayal bu saatten sonra,total neyse de
AB uzaklaştığı diziye geri dönmez bi daha hele ki aksiyonsaNiye ayoll kitlemiz sağlam bizim
Totelde Kadını geçsinde oda yeterAB uzaklaştığı diziye geri dönmez bi daha hele ki aksiyonsa
Bak onu çok isterim işte,birilerinin o diziye haddini bildirmesi lazım artıkTotelde Kadını geçsinde oda yeter
Alayınız da gelse salıları bir grupta bile geçit vermeyeceğiz.Kenana rağmen Eşkiyayı canlıdan atamadım yine canlı izledim benim için en özel dizilerden biri
Alayınız da gelse salıları bir grupta bile geçit vermeyeceğiz.
Kenan bitince Eşkiya toteli alacak o kitle olduğu gibi bize gelir toteldeBak onu çok isterim işte,birilerinin o diziye haddini bildirmesi lazım artık
Alacak inş.dizimizin arkasındayızKenan bitince Eşkiya toteli alacak o kitle olduğu gibi bize gelir totelde
Herkes bu diziyi bitirmeye çok meraklı ama hesaplar o şekilde işlemiyor. Dizi yurt dışında da yayına başlıyor, zaten aldığı reklamların haddi hesabı yok. Yani senin dediğin gibi sert düşüş yaşasa bile (ki öyle bir şey olmaz) 2. sezona çıkacağı garanti. Zaten önemli olan reyting cihazına sahip olanların beğenmesi.Kadın'ım üç gruptada hepsine fark atarak harikalar yaratmaya devam etmiş. Her daim diyelim.
UTC dünkü rezalet bölümle nasıl bu oranları aldı merak ediyorum. Haftaya sert bir düşüş yaşayacaktır. Bu reytingler de maliyeti karşılayamayınca da sezon sonu final kaçınılmaz hale gelir. Yazık oldu..
Dizi kanal değişiyormuş Ahhh geçersinizMehmetin bitmesi Eşkiyanın işine gelecek evet oranın kitlesi bize gelir ve Kadını geçeriz
@kerem @Forumdash
Yeni sezon değiştirir Eşkiyayı Kanal D e düşünüyoruz Ertuğrul ile birlikte @Yiğitt Bey paraları hazırlıyor ikna için artık zengin sayılırlarDizi kanal değişiyormuş Ahhh geçersiniz
Edho bitti artık, Kanal D bomba bir iş yapacak salıya.Yeni sezon değiştirir Eşkiyayı Kanal D e düşünüyoruz Ertuğrul ile birlikte @Yiğitt Bey paraları hazırlıyor ikna için artık zengin sayılırlar