Yalan olmasa yalan demez heralde dimiŞarhoş birinemi inanacaksın ayoll bana inanmıcaksında![]()
![]()
![]()
Yalan olmasa yalan demez heralde dimiŞarhoş birinemi inanacaksın ayoll bana inanmıcaksında![]()
![]()
![]()
Kütük bey @MasacRE- ne diyecekse ona inan ayoll
Ben bu konuda sgat ne derse ona inanırım
Ben bu konuda sgat ne derse ona inanırım![]()
Selim'in gay oldugu iddiasi yüzünden avatardan cikardigim tamamen iftira
Selim'in gay oldugu iddiasi yüzünden avatardan cikardigim tamamen iftiraCigdem, sadece böyle olmasini istiyor
![]()
Hahah Aaa hala sevdam bitmedi diyorsun işte ayollBen bu konuda sgat ne derse ona inanırım![]()
İftiracı şey,seni çekemediğinden yapıyorSelim'in gay oldugu iddiasi yüzünden avatardan cikardigim tamamen iftiraCigdem, sadece böyle olmasini istiyor
![]()
Katılsın,buyursun yeri hazırHahah Aaa hala sevdam bitmedi diyorsun işte ayoll![]()
![]()
Babalarının sevmediği çocuklar kulubune Selimde katılır haftaya sandalyesi bile hazır![]()
Onsuz olmazdı zaten daha hainliği için babasından fırça yiyecekKatılsın,buyursun yeri hazır![]()
Öyle baba olmaz olsun,oğulları fırça atmalı moruğa
Cumali ona hesabını soracak Çukurun babası benim diyecekÖyle baba olmaz olsun,oğulları fırça atmalı moruğa![]()
Cumali Kenan olsa keşke,İdrisi de gebertseCumali ona hesabını soracak Çukurun babası benim diyecek![]()
Kenan için iyi olurdu sezon finaline kadar oynasaCumali Kenan olsa keşke,İdrisi de gebertse![]()
Kenan bunalımda şuan,zor toparlanırKenan için iyi olurdu sezon finaline kadar oynasa![]()
Adam önce Cingözde çöktü sonra FatihteKenan bunalımda şuan,zor toparlanır![]()
Evet şahitim, Sgat zamanında Selim'i avatarına koyup ona methiyeler düzerek dolaşıyordu etraftaSelim'in gay oldugu iddiasi yüzünden avatardan cikardigim tamamen iftiraCigdem, sadece böyle olmasini istiyor
![]()
Peki gay olduğunu öğrendikten sonra avatarını değiştirmiş,bu yüzden mi değiştirdiEvet şahitim, Sgat zamanında Selim'i avatarına koyup ona methiyeler düzerek dolaşıyordu etrafta![]()
Sinemin laneti,adamı ne hallere getirdiAdam önce Cingözde çöktü sonra Fatihte![]()
![]()
Başarısız olmaya hiç alısık biriside değil![]()