Dizi iyice açıldı
Günde 250 lirayı beğenmiyor kadın
Raniniye laf söylemek olsun,boş boş konuşuyorRanini teyze yine kuduruyor kıskançlıktan. Ayrıca kaderinin belli olması için daha ne yapması gerekiyor zaten AB ve ABC1'de ilk 3'te. @xBUGRAx
15 reyting mi alması lazım anlamıyorum. Geçen hafta tüm diziler düşerken Jet Sosyete yükseldi yani fazla boş yapmaya başladı.Raniniye laf söylemek olsun,boş boş konuşuyor
Şuan ki oranlarını korursa 3.sezon bile olur Ranini çatlasın15 reyting mi alması lazım anlamıyorum. Geçen hafta tüm diziler düşerken Jet Sosyete yükseldi yani fazla boş yapmaya başladı.
Saçma sapan konuşma istersen. Gelecek sezon Acun alır diye korkuyorum ama Star'ıma güveniyorum kaptırmaz kimseye.Şen Yuva gibi transfer olsa keşke.
Saçma sapan konuşma istersen. Gelecek sezon Acun alır diye korkuyorum ama Star'ıma güveniyorum kaptırmaz kimseye.
Zeynep Yılmaz'lı basit dizileri yayınlayanlar bizden uzak dursun.Gelsin bize Çarşamba'ya.
Zeynep Yılmaz'lı basit dizileri yayınlayanlar bizden uzak dursun.
ahahahah bi grev eksikti
Neyse kuşak açıldıysa işler yolunda demektir. Kendi dizilerinin reytingine bakmadan Jet Sosyete biter diyen Fazilet'çilere kapak olsun.Sezon bitecek versin artık.