Keseriz bizde
Keseriz bizde
Aaa tövbe tövbe daha sana bir şey demiyorum ayoll 😱😱😱Keseriz bizde![]()
Bana parlak olsun yeter ki ben onu kendi zevkime göre yenilerimAaa tövbe tövbe daha sana bir şey demiyorum ayoll 😱😱😱
ayol inanma şu hogathaya nasıl sevmediği kadınlara ecünnü diyorsa beğenmediği erkeklere de hanzo diyor aha buna da hanzo diyor nerede kılKeseriz bizde![]()
MAŞALLAH İLİK GİBİ ÇOCUK,beni aydınlattığın iyi olduayol inanma şu hogathaya nasıl sevmediği kadınlara ecünnü diyorsa beğenmediği erkeklere de hanzo diyor aha buna da hanzo diyor nerede kıl
![]()
aynen bu çiğdemi ağda dolu bir küvete bağlıyorlarmış anca bitiyormuş kılı tüyüMAŞALLAH İLİK GİBİ ÇOCUK,beni aydınlattığın iyi olduKendisinde hanzo dediklerinden daha çok kıl tüy mevcut
![]()
Ağda mı dayanır kıllı toparlağa 7/24 o küvette yaşamalıaynen bu çiğdemi ağda dolu bir küvete bağlıyorlarmış anca bitiyormuş kılı tüyü![]()
ayol inanma şu hogathaya nasıl sevmediği kadınlara ecünnü diyorsa beğenmediği erkeklere de hanzo diyor aha buna da hanzo diyor nerede kıl
![]()
Aaa yine arşivinden kimi çıkardın bu oğlan kimMAŞALLAH İLİK GİBİ ÇOCUK,beni aydınlattığın iyi olduKendisinde hanzo dediklerinden daha çok kıl tüy mevcut
![]()
ayol inanma şu hogathaya nasıl sevmediği kadınlara ecünnü diyorsa beğenmediği erkeklere de hanzo diyor aha buna da hanzo diyor nerede kıl
![]()
Burada tatlıymış.
fazilet ablanın ex damadı
Hepimiz onlar için izliyos
Senin ne için izledini demene gerek yokHepimiz onlar için izliyos![]()
anlaşılıyomu ne için izlediğim demeden deSenin ne için izledini demene gerek yok![]()
![]()
![]()
Anlaşılıyor tabi tüm forum farkında benceanlaşılıyomu ne için izlediğim demeden de![]()
İyi bari,kendimi doğru ifade edebilmişim demek herkeseAnlaşılıyor tabi tüm forum farkında bence![]()
![]()
![]()
Fazo'daki oğlan. Sinan. Game of thrones'daki Jon Snow'a benzetiliyordu ilk zamanlar. Şimdi rolü filan düştü
Şükür uyandınAaa bu @xemrexxx zaten yıllardır bizim üstümüzden parlak sevgisini saklıyor bizi maske gibi kullanıyor![]()
![]()
![]()