Survivor 2018'te Şok Bir Ayrılık Daha!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Allah belanızı versin. Bu programın da bu yarışmanın da. Bin kere Allah belasını versin.
Dilerim ki reytingleriniz dibe çöker de birdaha program yapamaz hale gelirsiniz. Geberin.

Geçmiş olsun Berna.

Yazık oldu gerçekten. :D Hep büyük ödüller görmek istiyorum diyordu.

Parkurlar çok zor oldu kaç kişi sakatlandı. Olimpiyat yarışmasına çevirirsen böyle sakatlıklar çok olur acun efendi.

Katıldığına bin pişmandır yazık kıza,Acun reyting için all star yaptın ama rezilliklerinle anıldın sezon boyu,eee allahın parmağı yok ki gözünü oysun :A :A

Üzüldüm açıkçası. Başarılı bir kızdı ama varlık gösteremezdi devam etsede. Geçmiş olsun.:(

Ekli dosyayı görüntüle 59140
Ünlüler takımında yarışan bir isim yarışmaya veda etmek zorunda kaldı!

Geçtiğimiz günlerde sakatlanan Berna Canbeldek, yarışmaya veda edemeyecek. Diz kemiğinde çatlak olduğu için Berna'nın Survivor macerası bitti...
@eskici @vadikızı @Dosi @MasacRE- @DarkLegenD @Forumdash @legolas9900 @dreamy @HachiKo @BesaleT @sokak sanati @S.G.A.T. @Harunnn60 @kerem ve izleyen diğer herkes...
Hatalı yazı var. :D

Geldiğine sevindiğim bir yarışmacıydı, bu kadar sakatlığının bu kadar büyük olacağını tahmin edememiştim.

Allah belanızı versin. Bu programın da bu yarışmanın da. Bin kere Allah belasını versin.
Dilerim ki reytingleriniz dibe çöker de birdaha program yapamaz hale gelirsiniz. Geberin.
Pardon ama ekibin sucu ne Berna orda kalsa en az 2 ay oynayamayacakti bu da Survivorun sonuna kadar demek neredeyse ne yapsalardi

Geçmiş olsun, acil şifa diliyorum. Acun bu sene habire yarışmacı kaybediyor. :A

Pardon ama ekibin sucu ne Berna orda kalsa en az 2 ay oynayamayacakti bu da Survivorun sonuna kadar demek neredeyse ne yapsalardi
Anıl alçılı ayakla kalmıştı ama, o da var. Adam 2 ay oturdu yarışmada. Berna sakatlandı, akşamına iyi diye gelip zıpladı. Sonra kayboldu, hadi en az 1 ay kalsaydı falan yani. Aslında finale doğru da gidiliyor ama ne bileyim, üzüldüm kıza. :(

All Star'da Anıl kalmıştı ama..
Anıl alçılı ayakla kalmıştı ama, o da var. Adam 2 ay oturdu yarışmada. Berna sakatlandı, akşamına iyi diye gelip zıpladı. Sonra kayboldu, hadi en az 1 ay kalsaydı falan yani. Aslında finale doğru da gidiliyor ama ne bileyim, üzüldüm kıza. :(
Anil birinci ayda sakatlanmisti simdi ise ikinci ay geride kaldi, bacakta catlakta en az 1 bucuk aya falan iyilesir