Senin izlediğin tek işe yarar dizi Çukur @Harunnn60 da ona başlasınÇoktan alışkanlık yaptı bile.
@Harunnn60 ortak dizilerimiz olsun diyordu zaten.
Sen son bölümü izledinmi bu arada bakayımİlk bölümden terk
O da ecünnücü
Izleyesim gelmiyor, fragmanlar çok dandikti.Sen son bölümü izledinmi bu arada bakayım
Yeni bölüme 1 gün kalmış izle çabuk eğer birikirse daha toparlayamazsınIzleyesim gelmiyor, fragmanlar çok dandikti.
Senin izlediğin tek işe yarar dizi Çukur @Harunnn60 da ona başlasın
İlk bölüm ağır geldi banaİlk bölümden terk
O da ecünnücü
2 bölümde bitirilmemesi güzel birşey. Yazın kesin izlerim.
Bu zibidileri yazın izle sende Bak yazın oğlanlar soyunur demedi demeSenin gidişatın çok kötü @Harunnn60 da kendine benzeticen diye korkuyorum
Ooo yazın ne parlaklar çıkar ortaya bunlara kalmayız bence @Yiğitt bulur hemen bir iki oğlanBu zibidileri yazın izle sende Bak yazın oğlanlar soyunur demedi deme
Çok iç karartıcı bencede uzak dur ayoll @kerem gibi karamsar biri olursun sonraİlk bölüm ağır geldi bana
Çukur'dan mı uzak dursun 😱Çok iç karartıcı bencede uzak dur ayoll @kerem gibi karamsar biri olursun sonra
Avluyu diyoruz ayoll 1.bölümü oda iç karartıcı bulmuş @Harunnn60Çukur'dan mı uzak dursun 😱
Şaşırttın
Çukurdan bahsediyor, Avlu'yu henüz izlemediAvluyu diyoruz ayoll 1.bölümü oda iç karartıcı bulmuş @Harunnn60
Aaa Çukurdan bahsediyorsa ozaman söylediklerim geçersiz @Harunnn60Çukurdan bahsediyor, Avlu'yu henüz izlemedi
Yine hemencecik 180 derece döndün.Aaa Çukurdan bahsediyorsa ozaman söylediklerim geçersiz @Harunnn60
@kerem Bey gibi iç açıcı olmak için izlemen lazım
Aaa yine saflığıma geldi ayoll sen demesen Çukurdan soğutuyormuşum oğlanıYine hemencecik 180 derece döndün.
Aaa Çukurdan bahsediyorsa ozaman söylediklerim geçersiz @Harunnn60
@kerem Bey gibi iç açıcı olmak için izlemen lazım
Çiğdem geceleri sende içmeye mi başladın yoksa Hazır destere'de yok belki stres yapmış olabilirsin Ama ben varım merak etme.Yine hemencecik 180 derece döndün.
Hahaha Aaa evet geceleri bir görün seni sohbetlerde görmekten memnunum biliyorsunÇiğdem geceleri sende içmeye mi başladın yoksa Hazır destere'de yok belki stres yapmış olabilirsin Ama ben varım merak etme.