avcunu yalarsın
Bu dediğinin tam tersi olur ama bu dediğin asla olmaz hicbi zaman![]()
Aaa onlarda da var tabi ecünnüsüz dizi olmuyorGörende Çukur'da EDHO'da Diriliş'te yok sanacak. Oralarda ecünnünün alası var bir kere.![]()
Aman sana mı dert oldu bizim dizlerimiz düş artık yakamızdanAaa onlarda da var tabi ecünnüsüz dizi olmuyorAma biraz geri plana atıldıkları diziler daha az işkencesiz oluyor tabi
![]()
![]()
Sizin izlediğiniz dizilerde de oğlanlar geri planda![]()
Aaa olmaz sizi doğru yola getiricemAman sana mı dert oldu bizim dizlerimiz düş artık yakamızdan![]()
Biraz zor o,sen bizim yolumuza gelAaa olmaz sizi doğru yola getiricem![]()
![]()
![]()
Allah korusun kendimi o şekil düşünemiyorum 😱😱😱Biraz zor o,sen bizim yolumuza gel![]()
İYİ NE HALİN VARSA GÖRAllah korusun kendimi o şekil düşünemiyorum 😱😱😱
Ecünnü ne demek?![]()
Simdi canım bizim forumun 3 başlı dişileri @vadikızı @Dosi ve @Çiğdem- güzel kadınları çirkin- korkunç yaratıklar olarak görürler gazetelerinden hep@xemrexxx cevap verirmisin?![]()
Ecünnü ne demek?![]()
Yuh, o lafı bir kere bile ağzıma almamışım.Simdi canım bizim forumun 3 başlı dişileri @vadikızı @Dosi ve @Çiğdem- güzel kadınları çirkin- korkunç yaratıklar olarak görürler gazetelerinden hepkadin ne kadar güzelleştirme bunlar o kadar korkar mesela Kate Upton I gulyabani olarak görüyorlar
ecünnü iste onların gördüğü korkunç yaratıklar oluyor iste
Ben senin aklından geçeni bilirim kıvırma hiçYuh, o lafı bir kere bile ağzıma almamışım.
Az destekli at Emre![]()