Bu mesajınla haftanın güldüreni listesinde zirvedesin @Çiğdem-
@Billy Kane @sokak sanati @xemrexxx ve @eskici yi de etiketleyeyim de görsünler, üst mesaja bakın gençler. Halkın adamı D'de.
Ben olmamış atmak istedim çünkü cidden olmamış.
Bu mesajınla haftanın güldüreni listesinde zirvedesin @Çiğdem-
@Billy Kane @sokak sanati @xemrexxx ve @eskici yi de etiketleyeyim de görsünler, üst mesaja bakın gençler. Halkın adamı D'de.
Bilemiyorum cook gizemlisinBen orda olsam bu soruyu soramazdın
Kıskanç.Ben olmamış atmak istedim çünkü cidden olmamış.
Kandil yayını yapmayı bile beceremiyor bir kanal bu kadar sorunlu olabilir mi.
Niye beceremesin? Olayı anlamadın galiba, konudaki mesajları oku.Kandil yayını yapmayı bile beceremiyor bir kanal bu kadar sorunlu olabilir mi.
Baktım zaten Miraç Kandili yerine Kadir Gecesi yazmış. Tüm prime-time'ını boşalttı onda da eline yüzüne bulaştırdı.Niye beceremesin? Olayı anlamadın galiba, konudaki mesajları oku.
Kanal d nin Aydın Doğan yönetimi bilmiyorBaktım zaten Miraç Kandili yerine Kadir Gecesi yazmış. Tüm prime-time'ını boşalttı onda da eline yüzüne bulaştırdı.
Bu yazı eski yazı, geçen yıl Mirac Kandilinden bir kare. Dünle alakası yok.Baktım zaten Miraç Kandili yerine Kadir Gecesi yazmış. Tüm prime-time'ını boşalttı onda da eline yüzüne bulaştırdı.
Neden olmasın, Kanal D'ye giden her yol mübahtır.Bir dahakınde şundan takıp Yiğitide o karede görürsek şaşırmam ayoll