ne gibi bana göre aç biraz konuyuGoblini izle pişman olmucan oradakı karakterler tam senlik bana güven ayoll
ne gibi bana göre aç biraz konuyuGoblini izle pişman olmucan oradakı karakterler tam senlik bana güven ayoll
Aaa çift olarak işte yanı sahneleri çok güzel hem komikler komik diyaloglar çok hem çok duygu sahneleri var hem fantastik Bu çifte bayılıcaksın özelliklene gibi bana göre aç biraz konuyu
IYYYY AMAN BÖYLE ÇİFT OLMAZ OLSUN,HİÇ BNA GÖRE DEĞİLAaa çift olarak işte yanı sahneleri çok güzel hem komikler komik diyaloglar çok hem çok duygu sahneleri var hem fantastik Bu çifte bayılıcaksın özellikle
Aaa seviceğine eminim ama sen kütük kütük yaşamaya devam et yabancı dizisizIYYYY AMAN BÖYLE ÇİFT OLMAZ OLSUN,HİÇ BNA GÖRE DEĞİL
Kore dizilerini niye sevmediğimi daha iyi anlıyorum,asıl ecünnü bunlar AyolAaa seviceğine eminim ama sen kütük kütük yaşamaya devam et yabancı dizisiz
Bunlarda başrol
Hahah Aaa tip olarak öyle ama Türkiyede ölüm meleği bulamazsınKore dizilerini niye sevmediğimi daha iyi anlıyorum,asıl ecünnü bunlar Ayol
KARA MELEĞİMİZ VAR BİZİM DEHahah Aaa tip olarak öyle ama Türkiyede ölüm meleği bulamazsın
Aaa bu kadına taa bu diziden gıcık kapıyordum işte Eşkiyada oyüzden hedefimdeKARA MELEĞİMİZ VAR BİZİM DE
Söyliyim de seni de gebertsin o zamanAaa bu kadına taa bu diziden gıcık kapıyordum işte Eşkiyada oyüzden hedefimde
@xemrexxx
Aaa hiç bir şey yapamaz onun ninja numarası bana sökmez kafasına oklavayı geçiririmSöyliyim de seni de gebertsin o zaman
Kara Melek o,oklava işler mi ona zerzekAaa hiç bir şey yapamaz onun ninja numarası bana sökmez kafasına oklavayı geçiririm
Yok senin deyişlerin bitmezAaa inş bu son deyişimdir ayoll sizde kurtulursunuz hem
Çukurda toteli kaptırdı zaten bu hafta iki dizidende totelde atak bekliyorumYok senin deyişlerin bitmez
Aaa işler ayoll benim oklavalarım özel yapıldı silahlardan daha etkiliKara Melek o,oklava işler mi ona zerzek
Sana bununla ateş edecek,biraz zor sektirirsin karşıya,koskoca KARA MELEK kuru sıkı kullanacak değil yaAaa işler ayoll benim oklavalarım özel yapıldı silahlardan daha etkili
Mesala gelen kurşuna oklava ile vurup kurşunu karşıya sektirebiliyorum
Daha çok bekleyeceksinÇukurda toteli kaptırdı zaten bu hafta iki dizidende totelde atak bekliyorum
Çukurdan yana benimde pek umudum yok ama bakalım geri alırsalar toteli başına kakarım alamazsalarda haftaya alırlar derimDaha çok bekleyeceksin
Aaa o kurşunları Kara Meleğinize sana ve kalp atan @xemrexxx e geri sektrmeye yeter oklavam ayoll horon oynarsınız karşımdaSana bununla ateş edecek,biraz zor sektirirsin karşıya,koskoca KARA MELEK kuru sıkı kullanacak değil ya