Aaa bu diziye başladın demek video paylaşmaya başlamışsın yandık ayoll
Abuk subuk başlıklarla donatır artık
kız resmen senin kabusun bu dizi kadın hapishanesinde geçiyor
kız resmen senin kabusun bu dizi kadın hapishanesinde geçiyorseni oraya atsak resmen cehennemi yaşarsın
![]()
@Harunnn60 da duruyor duruyor öcü gibi hortluyor ayollAbuk subuk başlıklarla donatır artık![]()
diyorum destereyi binanın bodrumuna hapsetmiş onunla ilgileniyor sürekli
@Harunnn60 Sakın bu diziye başlama öyle bir hata yapmayı düşünüyordu ama senin bu videolarından sonra hevesi kaçar zatendiyorum destereyi binanın bodrumuna hapsetmiş onunla ilgileniyor sürekli![]()
ayol çocuğun vakti mi var destere ile seni gözetlemekten başka şey yapamıyor@Harunnn60 Sakın bu diziye başlama öyle bir hata yapmayı düşünüyordu ama senin bu videolarından sonra hevesi kaçar zaten![]()
![]()
![]()
Aaa sen sen bunu nereden çıkardın be gece geceayol çocuğun vakti mi var destere ile seni gözetlemekten başka şey yapamıyor![]()
ikisi de aynı anda yok farkındaysanAaa sen sen bunu nereden çıkardın be gece gece![]()
![]()
![]()
Aaa @destere @Harunnn60 ikinizi kırıştırıyor diye bu yer cücesiikisi de aynı anda yok farkındaysan![]()
psikolojim buna hazır değilAaa @destere @Harunnn60 ikinizi kırıştırıyor diye bu yer cücesiBu işi sen çözersin burdaykan takip et bunları
![]()
![]()
![]()
Aaa sen başlattın görev seninpsikolojim buna hazır değil![]()
oho oklavanı elinden alıp seni dövüyorum artıkAaa sen başlattın görev senin![]()
![]()
Daha az olava vururum kafana karşılığında
![]()
Yoruldum bende artıkoho oklavanı elinden alıp seni dövüyorum artık![]()