Ufak Tefek Cinayetler 24. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merve'nin herkese mesaj çekme olayını göstereceklerdi. Ogün bi o birde Edip'te kalması vardı.
bende tam izlemedim. Eve gidince tamamlayacağım bölümü
evet doğru onu gösterirlerdi,NEYSE İKİ şekilde de Merveye zarar verdiler

Az önce tamamladım bölümu. Baya güzel sahneleri kaçırmışım.
Haftaya yine hareketli güzel bir bölüm bekliyorum.
Pelin bir şekilde Merve ile yine arasını iyi tutmaya çalışır. Tunç olayından dolayı sana cephe aldım der.
Acaba o ölen kişi Serhan olabilirmi? Hizmetçi'ye cinayet sorulunca baya hüzünlendi. Serhan'dan dolayı olabilir diye düşündüm

Gerçekten süper bir dizi ve bölümdü...... izlemeyenler çok şey kaçırıyor. Reytinglerimiz de başarımızı taçlandırıyor. Artmışız çünkü ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Az önce tamamladım bölümu. Baya güzel sahneleri kaçırmışım.
Haftaya yine hareketli güzel bir bölüm bekliyorum.
Pelin bir şekilde Merve ile yine arasını iyi tutmaya çalışır. Tunç olayından dolayı sana cephe aldım der.
Acaba o ölen kişi Serhan olabilirmi? Hizmetçi'ye cinayet sorulunca baya hüzünlendi. Serhan'dan dolayı olabilir diye düşündüm
Serhanın öleceğini sanmam,tabi 2.sezon olacaksa

Bölümü bitirdim, güzel bölümdü yine. Doya doya izliyoruz, bu tarz diziler sıkmıyor beni. Merve, son sahnede Oya ve Serhan'ı anladı. Bakalım haftaya nasıl işleyecek o durumlar? Merve'nin Edip'te kaldığı da ortaya çıktı. :A

Rachel ne kadar da masum. :bhr: Kızlar o kadar sıkıştırmaya çalışmış da 'bilmiyorum' demiş. :A Bu arada bölümün ilk sahnesini de iyi geçiştirmişler, Mehmet sağ olsun. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre