Aaa vlla bana yapmacık bir kavgayla reyting almaya çalısıyorlar gibi geldiBU dizide hiçbişey uyduruk değil dha öğrenmedin mi![]()
Aaa vlla bana yapmacık bir kavgayla reyting almaya çalısıyorlar gibi geldiBU dizide hiçbişey uyduruk değil dha öğrenmedin mi![]()
Sen öyle san,çamur atma sevmiyosun diye,gayet iyi bi kavgadırAaa vlla bana yapmacık bir kavgayla reyting almaya çalısıyorlar gibi geldi![]()
![]()
![]()
Aaa Kadından örnek alın biraz ecünnüleri kavga ettirin ozaman benden de onay alırSen öyle san,çamur atma sevmiyosun diye,gayet iyi bi kavgadır![]()
bizim kadınlarımız akıllarıyla kaliteleriyle dövüyolar birbirlerini,öyle pespayeliklere ihtiyacımız yokAaa Kadından örnek alın biraz ecünnüleri kavga ettirin ozaman benden de onay alır
![]()
![]()
@sokak sanati @Forumdash
Sarısın ecünnü güzel dövüşür şu Gökçenin saçını başını yolsunbizim kadınlarımız akıllarıyla kaliteleriyle dövüyolar birbirlerini,öyle pespayeliklere ihtiyacımız yok![]()
KİBAR canım bizimkiler tırnakları falan kıırlır mazallah
Aaa seni cazgır kadın rolunde sokalım diziye az hareket gelsin ayollKİBAR canım bizimkiler tırnakları falan kıırlır mazallah![]()
BEN diziye girersem taş taş üstüne komamAaa seni cazgır kadın rolunde sokalım diziye az hareket gelsin ayoll![]()
![]()
![]()
Merve ile iyi ikili olursunuz diğer ecünnüleri yok edersinizBEN diziye girersem taş taş üstüne komamSARMAŞIK BULAŞIK OLUR
![]()
Merve benim tırnağım olamaz ayolMerve ile iyi ikili olursunuz diğer ecünnüleri yok edersiniz![]()
![]()
![]()
Hahha Aaa Merve seni yer vllaMerve benim tırnağım olamaz ayolİLK İŞİM SERHANI OYADAN ALMAK OLUR
![]()
Yavaş yesin boğazına takılmiyimHahha Aaa Merve seni yer vlla![]()
![]()
![]()
Hahha Aaa şu donuk Gökçeyi çıkaralım diziden Mervenin rakibi sen olYavaş yesin boğazına takılmiyimO daha beni tanımıyor
![]()
Ben Merveye 2 beden büyük gelirimHahha Aaa şu donuk Gökçeyi çıkaralım diziden Mervenin rakibi sen ol![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa evet senin sayende birlik olurlar sevaba girersin ayollBen Merveye 2 beden büyük gelirimONLAR 4Ü BEN TEK OLALIM
![]()
olsunlar bana vız gelir,tek başıma yeterim hepsineHahah Aaa evet senin sayende birlik olurlar sevaba girersin ayoll![]()
![]()
![]()
Mobilden olmuyor sanırım, şimdi denedim bende de senin ekrandan çıktı. Pc'den oluyor o text ekleme olayı
Neyse sorun değil, düzelecek.Bir kaç saat daha idare edelimMobilden olmuyor sanırım, şimdi denedim bende de senin ekrandan çıktı. Pc'den oluyor o text ekleme olayı![]()
Geldi videoMobilden olmuyor sanırım, şimdi denedim bende de senin ekrandan çıktı. Pc'den oluyor o text ekleme olayı![]()
Aaa ona hiç şüphem yok cazgırlıkta Pembe anca yarışır senleolsunlar bana vız gelir,tek başıma yeterim hepsine![]()