Ufak Tefek Cinayetler 24. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
130,111
Puanı
1,060
Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 24. bölüm yorumlarını bu konuda yapabilirsiniz.
İyi seyirler.

Tahmin ettiğim gibi Mehmet toparladı durumu.
Tayland Pelin ve Mehmet sahnesi güzeldi. Gülümsetti diyalogları:D

Bölümün tamamına bakamadım.
Merve'ye çok kötü tuzak kuruldu, kendileride böyle bir son olacaklarını bilmiyorlardı.
Merve bunun altında kalmaz.
Edip ve Oya'nin arası açılabilir.
Merve attığı iftiranın benzerini yaşamış oldu

Aldatılan Merve, aldatan Merve konumuna düştü :D
dimi öyle oldu,oyanın durumuna kendisi düştü,acaba kızlar gerçekten bunu mu planlamıştı,edibin oraya geleceğini biliyolarmıydı,yoksa edibin gelmesi kızların planını mı batırdı

dimi öyle oldu,oyanın durumuna kendisi düştü,acaba kızlar gerçekten bunu mu planlamıştı,edibin oraya geleceğini biliyolarmıydı,yoksa edibin gelmesi kızların planını mı batırdı
Planlanmadı, Edip planı bozdu gibi ama Merve'nin başka şekilde rezil olmasına vesile oldu. Aslında kızların işine gelir fakat Merve bu işi çok fena patlattır onlara :A

Planlanmadı, Edip planı bozdu gibi ama Merve'nin başka şekilde rezil olmasına vesile oldu. Aslında kızların işine gelir fakat Merve bu işi çok fena patlattır onlara :A
Merve intikamını almadan bırakmaz :D acaba edip gelmeseydi planları neydi onu çok merak ediyorum

Merve intikamını almadan bırakmaz :D acaba edip gelmeseydi planları neydi onu çok merak ediyorum
Merve'nin herkese mesaj çekme olayını göstereceklerdi. Ogün bi o birde Edip'te kalması vardı.
bende tam izlemedim. Eve gidince tamamlayacağım bölümü

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre