çıkacağı da yok zatenTutku yüzünden bıraktım o çıkmadan bakmam![]()
![]()
![]()
çıkacağı da yok zatenTutku yüzünden bıraktım o çıkmadan bakmam![]()
![]()
![]()
Aaa bir de yaşlı havuçta hevesimi kırdıçıkacağı da yok zaten![]()
o kadar olmamış ki diziye,meltemle abi kardeş gibilerAaa bir de yaşlı havuçta hevesimi kırdı![]()
![]()
![]()
26 Yaşında Furkan daha gencecik oğlan gitmişler 32 yaşında adam getirmişler hiç mi genç oğlan yoktu piyasada anlamadım vllao kadar olmamış ki diziye,meltemle abi kardeş gibiler![]()
ona benzesin diye almışlar bunu,ama benzediğide yok,turuncu bulmak zor heralde26 Yaşında Furkan daha gencecik oğlan gitmişler 32 yaşında adam getirmişler hiç mi genç oğlan yoktu piyasada anlamadım vlla![]()
![]()
![]()
Bunun rengi hiç orjinala benzemiyor vlla paint ile boyamışlar gibi çok yapay kalmışona benzesin diye almışlar bunu,ama benzediğide yok,turuncu bulmak zor heralde
DAHA iyi biri bulunabilirdi,çok aceleye getirdilerBunun rengi hiç orjinala benzemiyor vlla paint ile boyamışlar gibi çok yapay kalmış![]()
Orço olabilirdiDAHA iyi biri bulunabilirdi,çok aceleye getirdiler
O adamıda boyayıp getirmişler bunuda boyarlardıkör müsün bunun nesi benziyor havuca![]()
Saçı boyamışlar işte
bu koca adam ayol,biraz daha zorlasa halukla aynı yaşta olurSaçı boyamışlar işte![]()
![]()
Orço komik havcu aratmazdı bu adam çok ciddi![]()
Bu olayda Tutkunun parmağı var gibi geliyor çocuğun tramvasını kullanarak soğuttu benceHaluk ve Meltem'in evlatlık alacağı çocuk uyuzun teki çıktı iyice sıkıcı oldu dizi.@Çiğdem- Havuç'un, Orçun'un küçüklüğü gibi cin bir şey olsaydı hareket gelirdi diziye.
![]()
İyilik olsun Meltem ayrılsın diye yapıyor tek şanş var O da duygunun dönmesi lazımİyi yaptı ilk defa bir şeyi.Gerek yok yeni çocuğa torunları gelsin büyümüştür.
![]()
Bu bölümü izlemedim ama geçen bölümden pısırık bir kız çocuğu oldunu görmüştümHaluk ve Meltem'in evlatlık alacağı çocuk uyuzun teki çıktı iyice sıkıcı oldu dizi.@Çiğdem- Havuç'un, Orçun'un küçüklüğü gibi cin bir şey olsaydı hareket gelirdi diziye.
![]()
Kanal d final yaptırırsaİyi yaptı ilk defa bir şeyi.Gerek yok yeni çocuğa torunları gelsin büyümüştür.
![]()