bi gün kendini de ecünnü görücen de ondanAaa o niye be![]()
bi gün kendini de ecünnü görücen de ondanAaa o niye be![]()
Tv e çıkıp ünlü olmayan kimseye ecünnü demem hatta bana yalvaran bile olabilir de diye ama bu değişmeyen altın kuralbi gün kendini de ecünnü görücen de ondanBİZ ÖYLE görüyoruz zaten
NE diyon be hiç bişey anlamadımTv e çıkıp ünlü olmayan kimseye ecünnü demem h at ta ba na yalvaran bile olabilir de diye ama bu değişmeyen altın kural![]()
![]()
![]()
Ünlü olmayan kimse ecünnü olamaz altın değişmeyen kural buNE diyon be hiç bişey anlamadım![]()
sen ünlü olmadan ecünnü oldun ama,İSTİSNASINÜnlü olmayan kimse ecünnü olamaz altın değişmeyen kural bu![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa o kural değişmiyorsen ünlü olmadan ecünnü oldun ama,İSTİSNASIN![]()
buna kendi kendine gelin güvey olmak deniyorHahah Aaa o kural değişmiyorZaten ben normal kadınlarımızın sesiyim ve onların koruyucusuyum
![]()
![]()
![]()
Hahaha Aaa Robin fakirleri koruyup zenginlere savaş açmıştı bende normal halk kızlarımızı koruyup ünlü ecünnülere savaş açtım ölene kadarbuna kendi kendine gelin güvey olmak deniyor![]()
gerçek kadınlar seni çiğnesinde sen gör hanyayı konyayıHahaha Aaa Robin fakirleri koruyup zenginlere savaş açmıştı bende normal halk kızlarımızı koruyup ünlü ecünnülere savaş açtım ölene kadar![]()
![]()
![]()
of of,klasik birol güvenGönül ve Tuna şaka yapacakmış Haluk'a ne kadar yaratıcı...![]()
Açtım da ortak şaka yapıyorlar, Meltem'in de haberi var.Gönül ve Tuna şaka yapacakmış Haluk'a ne kadar yaratıcı...![]()
Açtım da ortak şaka yapıyorlar, Meltem'in de haberi var.
Pınar Altuğ güzelleşmiş D'ye gelince.![]()
Tutku ben bir an bir şey yapacak zannettim Alev kılığına giren Tutku Havuçun sevgilsi olmak için onay alabilir. @xBUGRAxBizde yaptığı yemeklerden o.![]()
Tutku ben bir an bir şey yapacak zannettim Alev kılığına giren Tutku Havuçun sevgilsi olmak için onay alabilir. @xBUGRAx
Bizde yaptığı yemeklerden o.![]()
Açtım da ortak şaka yapıyorlar, Meltem'in de haberi var.
Pınar Altuğ güzelleşmiş D'ye gelince.![]()
Gönül olayından dolayı uzun süreden sonra bölümü izledim bendeof of,klasik birol güven![]()
Kanal D tuzak yapmaz, izleyiciyi çekecek hamleler bulur sadece.Gönül olayından dolayı uzun süreden sonra bölümü izledim bendeTutkunun az olmasıda iyiydi ona maruz kalmadan izledik ama olayın şaka olması tamamen reyting tuzağıymış bizde düştük tuzağa
![]()
![]()
@Harunnn60
bi daha izleme sende şu diiziyiGönül olayından dolayı uzun süreden sonra bölümü izledim bendeTutkunun az olmasıda iyiydi ona maruz kalmadan izledik ama olayın şaka olması tamamen reyting tuzağıymış bizde düştük tuzağa
![]()
![]()
@Harunnn60
Kanal D tuzak yapmaz, izleyiciyi çekecek hamleler bulur sadece.![]()
Aaa vlla uzun aradan sonra öyle baktım Gönül ölecek mi diye ama düzenli izlemiyorum tabikidebi daha izleme sende şu diiziyi
Senin kalitene denk bi dizi,devamlı da bakabilirsinAaa vlla uzun aradan sonra öyle baktım Gönül ölecek mi diye ama düzenli izlemiyorum tabikide![]()
Ama böyle önemli bir şeyler oldumu bakılabilir çünkü bölümler bağlantılı değilSen baktın mı @Harunnn60
![]()
Tutku yüzünden bıraktım o çıkmadan bakmamSenin kalitene denk bi dizi,devamlı da bakabilirsin![]()