14. bölümden sonra saçmalamıştı gerçekten. Ali Zeynep olsun istiyordum da araya şu polis bozuntusu girdiğinde sinir olmuştum. @xemrexxxDizi sonradan çökmüştü zaten Türkiyede tutmadı @Forumdash @kerem
14. bölümden sonra saçmalamıştı gerçekten. Ali Zeynep olsun istiyordum da araya şu polis bozuntusu girdiğinde sinir olmuştum. @xemrexxxDizi sonradan çökmüştü zaten Türkiyede tutmadı @Forumdash @kerem
ayol çöksün önemli olan iddialı rakip gelince senin erturpulu sollayabiliri göstermekti
Aaa bunlar yarım sezonda çöküyor ama Eşkiya Ertuğrulum kaçıncı sezondalar hala reytingleri koruyorlar14. bölümden sonra saçmalamıştı gerçekten. Ali Zeynep olsun istiyordum da araya şu polis bozuntusu girdiğinde sinir olmuştum. @xemrexxx
kız eşikya totalde 2.-3. ab -abc1 de 4. dizi salılarıAaa bunlar yarım sezonda çöküyor ama Eşkiya Ertuğrulum kaçıncı sezondalar hala reytingleri koruyorlar
Alamancı bile itiraf etmiş gözüme girdi vlla
8 reyting ortalaması vardı 7 alıyor Ertuğrulum zaten rekorlarla oynuyor gece gece çatlayıp patlarsın inşkız eşikya totalde 2.-3. ab -abc1 de 4. dizi salıları
kız ne çatlıcam nefes geldi senin ertuğrulun nefesini kesti gebertti8 reyting ortalaması vardı 7 alıyor Ertuğrulum zaten rekorlarla oynuyor gece gece çatlayıp patlarsın inş
Aaa o değilde bu Kenan ne olacakkız ne çatlıcam nefes geldi senin ertuğrulun nefesini kesti gebertti
5 reytinge düşerse sene sonu final zaten total d de satıldıAaa o değilde bu Kenan ne olacak
O patlamayı yapamadı Aaa totelde Eşkiyayı geçememesi iyi ama Ab de zirveyi alsaydı bari Aslında şu Kadını ilk 2 den kovup Kenan Eşkiya olsa @kerem @Forumdash5 reytinge düşerse sene sonu final zaten total d de satıldı
Yalnız şu an zirveds aynı yapımdan Kadın var. Siz zirveden baya uzaksınız, hatta 3.sünüz Bi 2. olun önceAaa bunlar yarım sezonda çöküyor ama Eşkiya Ertuğrulum kaçıncı sezondalar hala reytingleri koruyorlar
Alamancı bile itiraf etmiş gözüme girdi vlla
Totelde 2.işte ayoll Kenana bile geçit vermiyor EşkiyaYalnız şu an zirveds aynı yapımdan Kadın var. Siz zirveden baya uzaksınız, hatta 3.sünüz Bi 2. olun önce
O biraz zor canım. Kadın'ım hiçbir grupta geçit vermiyor. AB'de de benimkiler seninkilere resmen fark atıyor.Totelde 2.işte ayoll Kenana bile geçit vermiyor Eşkiya
Ama Kadını 3.sıraya atsak iyi olacak
Aaa şuda bir gerçek tabi Anne gibi sonradan çökmedi Kadın şuan hala ayakta hakkınıda teslim etmek lazım tabi @xemrexxx @ForumdashO biraz zor canım. Kadın'ım hiçbir grupta geçit vermiyor. AB'de de benimkiler seninkilere resmen fark atıyor.
Çünkü Anne 14. bölümden sonra bende hayal kırıklığı yarattı. Orjinalin konusu bitince dizide mahvoldu zaten. Ama Kadın 23 bölümdür su gibi.. Burada senaristin etkeni büyük tabii.Aaa şuda bir gerçek tabi Anne gibi sonradan çökmedi Kadın şuan hala ayakta hakkınıda teslim etmek lazım tabi @xemrexxx @Forumdash
Cansu Dere faktorude var tabi olumsuz manadaÇünkü Anne 14. bölümden sonra bende hayal kırıklığı yarattı. Orjinalin konusu bitince dizide mahvoldu zaten. Ama Kadın 23 bölümdür su gibi.. Burada senaristin etkeni büyük tabii.
Ne alaka Cansu Dere sadece pozitif faktör olur.Cansu Dere faktorude var tabi olumsuz manada
Nasıl ne alaka ayoll oyunculukla alakası olmadı içinNe alaka Cansu Dere sadece pozitif faktör olur.
Eğer Eyşan karakterine küfür ediliyorsa oyunculukla alakası baya vardır demektir.Nasıl ne alaka ayoll oyunculukla alakası olmadı için
Hahhaa Aaaa yıl 2018 olmuş ezel bölümlerine bak hala ediliyor güncel şekilde evetEğer Eyşan karakterine küfür ediliyorsa oyunculukla alakası baya vardır demektir.
Ezel'i de mi izledin sen?Hahhaa Aaaa yıl 2018 olmuş ezel bölümlerine bak hala ediliyor güncel şekilde evet
Kenanın Deli Yürekte dahil tüm dizilerini canlı izledimEzel'i de mi izledin sen?
O değilde yeni avatarıma alışamadım. :S