xBUGRAx
Süper Emekli
Star'ın niye tüm dizilerinde Sezen'in bu şarkısı çalıyor toptan mı aldı acaba. Cesur Güzel, Kara Sevda şimdi Anne.
Zevk yok ki adamlarda anca toptan alır transfer eder eski işi başlatır.
Star'ın niye tüm dizilerinde Sezen'in bu şarkısı çalıyor toptan mı aldı acaba. Cesur Güzel, Kara Sevda şimdi Anne.
Youtube kanalı açarTükendi Beren de. Disneyland'a falan götürsünler yazın kendine gelsin kız.
Youtube kanalı açar
Evet ben de onu diyorum bioraya atlamamişti. Kamerayı tutan kişi şunu da göster şunu da göster diyorduEmir Berke açmış. İzledim geçen odasını gezdiriyordu.
Sende sonunda gerçeği gördün.. Ama Zuhal'in bu sezonu geçen sezon gibi değildi bozdu biraz, Fox'tayken Periscop kavgalarını bile takip ederdim.Zevk yok ki adamlarda anca toptan alır transfer eder eski işi başlatır.
Sende sonunda gerçeği gördün.. Ama Zuhal'in bu sezonu geçen sezon gibi değildi bozdu biraz, Fox'tayken Periscop kavgalarını bile takip ederdim.
hhahah ne zaman bitiyor bu dizi bee
Bu sezon ama Star'dakinden daha yüksek izlendi hep 3. olurdu 1. oldu bu sezon, kış aylarında aldığı reytinglerle beni mest etti.Evleneceksen Gel'de kötüydü Star'da ne aldıysa ruhunu öldürüyor.
Zuhal'i aldı sonra Yıldızların Altında'yı da aldı ama iyilik etti kötü işmiş.
Bu sezon ama Star'dakinden daha yüksek izlendi hep 3. olurdu 1. oldu bu sezon, kış aylarında aldığı reytinglerle beni mest etti.
O cidden fiyaskoydu.
zuhal için tarişmaya bile değmez. Keşke küçük harflerin küçük harfi olsa da ismini daha küçük yazsam @mrt-06İyi oldu hain Esra ve Zuhal'i geçti. Songül Karlı'nın ahı mı bunlar nedir.
Hem Esra'yı kaçırttı diyorsun hem de Esra için hain diyorsun. Asıl hain zuhal işte zuhali hem tutturdu hem de zuhal para için kanal değiştiO da yapımcı kurbanı ya o Zeynep var ya düşman kanala. Esrayı kaçırttı çok hırslı Zuhali tutturdu helal ama ne gidiyon.
Hem
Hem Esra'yı kaçırttı diyorsun hem de Esra için hain diyorsun. Asıl hain zuhal işte zuhali hem tutturdu hem de zuhal para için kanal değişti
Zevk yok ki adamlarda anca toptan alır transfer eder eski işi başlatır.
Youtube kanalı açar
hhahah ne zaman bitiyor bu dizi bee
kız bu dizinin orjinali cannesta finale en iyi 10 mu 16 dizi arasına bizimki niye kalamadı acep hep edho yu geçti diye @Çiğdem- in yaptığı büyülerden kesin @Aserat @ozmoturk @Dosi @cookies @vadikızı @keremFinal çok güzeldi. Final müziğini duyunca AFK aklıma geldi orada Feriham vurulmuştu ama.
Taklitler aslını yaşattığı için olmasın?
senin ilyasınla hızır aline tokadı basmıştı küçük turna bu sene de nefes senin ertuğrulu dövüyor kudur emiDizi sonradan çökmüştü zaten Türkiyede tutmadı @Forumdash @kerem
Aaa oda Anne gibi yarım sezonda çökmeye başladı @Forumdashsenin ilyasınla hızır aline tokadı basmıştı küçük turna bu sene de nefes senin ertuğrulu dövüyor kudur emi
ayol çöksün önemli olan iddialı rakip gelince senin erturpulu sollayabiliri göstermektiAaa oda Anne gibi yarım sezonda çökmeye başladı @Forumdash