Aaa zaten okadar dolabı çeviren biri kimseden korkmazbulursan edersinSenden mi korkucam
![]()
Aaa zaten okadar dolabı çeviren biri kimseden korkmazbulursan edersinSenden mi korkucam
![]()
dikkat etsinler de ben onları yolmiyim,onlardn boşatmadığıma dua etsin kaknem karılarAaa zaten okadar dolabı çeviren biri kimseden korkmaz![]()
![]()
Ne haliniz varsa görün ayoll adamların karıları bir gün öğrenip seni yolarsalar görürsün
![]()
Aaa tövbe tövbedikkat etsinler de ben onları yolmiyim,onlardn boşatmadığıma dua etsin kaknem karılar![]()
Sende ona göre ayağını denk al,bulursun bi gün bi sevgili sonra arkanı dönmüşsün uçuvermiş elindenAaa tövbe tövbeDoğru sen hepsinin hakkından gelirsin bu cazgırlıkla
![]()
![]()
![]()
onda gözüm yok şuan,olsa almıştım
Kaçırdın bile haberin yok mu
bu gidişle beni sana bırakmayacaklar hogatha kıymete bindim kapanın elinde kalacağım
yedek medek ne iş burda batırmışsın işleri
sen daha iyilerine layıksın hayatım bırak şunubu gidişle beni sana bırakmayacaklar hogatha kıymete bindim kapanın elinde kalacağım![]()
Kaçırdın bile haberin yok mu![]()
sen daha iyilerine layıksın hayatım bırak şunu![]()
yedek medek ne iş burda batırmışsın işleri![]()
Hahaha Aaa yedek derken birisi var anlamında değilbu gidişle beni sana bırakmayacaklar hogatha kıymete bindim kapanın elinde kalacağım![]()
ben kıskanmam canım,direk alırım istediğimi,kıskanmak sana mahsusHahaha Aaa yedek derken birisi var anlamında değilEvde kalma ihtimaline karşın bir sigorta gibi diyelim
![]()
![]()
Serhat bizi kıskanıyor zaten![]()
![]()
![]()