Tebrikler @MasacRE-
Yeni hediyelerde gelecek
Nice 10.000lere 🙂
Teşekkür ederim de benim konu açılmıştı zaten Hatta üçünüz de yazmışsınız oraya Dosi sen nasıl unuttun hayretNice mesajlara @MasacRE-
ah dosi ahTeşekkür ederim de benim konu açılmıştı zaten Hatta üçünüz de yazmışsınız oraya Dosi sen nasıl unuttun hayret
https://fav10.net/forum/threads/masacre-10-000ler-kulübünde.276974/
Teşekkür ederim de benim konu açılmıştı zaten Hatta üçünüz de yazmışsınız oraya Dosi sen nasıl unuttun hayret
https://fav10.net/forum/threads/masacre-10-000ler-kulübünde.276974/
Tebrikler @MasacRE- aşkım, nice güzel ve kaliteli mesajlarına inşallah.
Kaliteli hediyelerini takdim ediyorum.
Konuyu açan bile unutup kutlamış. Benimki doğalKaç ayrı konudan kutlayacağız yahu? Hediye almaya ve sıvanmaya doymadın resmen. @MasacRE-
Kaç ayrı konudan kutlayacağız yahu? Hediye almaya ve sıvanmaya doymadın resmen. @MasacRE-
Sen unuttuğun için ben kızarmaktan vazgeçtimOha konuyu açtığımı dahi unutmuşum, ahahahah @MasacRE-
Damlam kazandı, 2-0 Gönüllüler önde. Merve ile sarılmaları da anlamlıydı.
Konum bereketliki sana ikinci kez kutlattırdı
Ciddi ciddi her yerden çıkıyorum ahahshsYiğit bey bütün konularda Survivor'la ilgili bir mesajınız bulunuyor, lütfen dikkat edin artık. @MasacRE-
Sen yapma bari ya Neyse Barbara'yı alıyorum diğerlerini geri götürebilirsin Geçen sefer bu kadar güzel bir hediye vermemiştinTebrikler @MasacRE- aşkım, nice güzel ve kaliteli mesajlarına inşallah.
Kaliteli hediyelerini takdim ediyorum.
O her şeyi hatırlayan manyak hafızanla bunu unutmana çok şaşırdımKonuyu açan bile unutup kutlamış. Benimki doğal
Ben hiç kontrol etmedim ilkkez
@Aserat Yiğit hanginizin yetkisi varsa silin yada kilitleyin bari
Forumdaki ilk hatam
Sorma yakışmadı banaSen yapma bari ya Neyse Barbara'yı alıyorum diğerlerini geri götürebilirsin Geçen sefer bu kadar güzel bir hediye vermemiştin
O her şeyi hatırlayan manyak hafızanla bunu unutmana çok şaşırdım
Ben senin kutlama konunda hediye vermemiştim, sen de karşılık olarak bana hediye vermeyeceğini söylemiştin, öyle anlaşmıştık senle Şimdi unutup hediyeler getirmiş oldun banaSorma yakışmadı bana
Yalnız sana Duman şarkısı seçerken bile "geçen acaba hangisini verdim" diye aklımdanda geçirdim ve jeton düşmedi 😱 Ben o sırada spora gidecektim, mesaj sayını farkedince kutlama konusunu kontrol etmeden açtım
Hem fenamı bak ne güzel sözler dizdim sana