Aaa bencede yanı çok ünlü birisini bekliyoruz Cumalide fos çıkarsa hevesimiz dahada kırılırDAHA HEYBETLİ BİRİ OLSUN,BEN BUNU BEĞENMİYORUM
Aaa bencede yanı çok ünlü birisini bekliyoruz Cumalide fos çıkarsa hevesimiz dahada kırılırDAHA HEYBETLİ BİRİ OLSUN,BEN BUNU BEĞENMİYORUM
aynen öyle,cumali için beklenti çok yüksekAaa bencede yanı çok ünlü birisini bekliyoruz Cumalide fos çıkarsa hevesimiz dahada kırılır
Yamaç kendisini gölgeleyen oyuncu istemeyebilir Vartoluyu bile önünden çekti Cumalı bu adam olursa tam Yamacın istediği oyuncu @MasacRE-aynen öyle,cumali için beklenti çok yüksek
o zaman yol alsın diziden öyle şey mi olur beYamaç kendisini gölgeleyen oyuncu istemeyebilir Vartoluyu bile önünden çekti Cumalı bu adam olursa tam Yamacın istediği oyuncu @MasacRE-
Hahah Aaa severim Arası ama eleştiride yapıyoruz gördüğünüz gibio zaman yol alsın diziden öyle şey mi olur be
öyle olucak tabi sevdiğini hem sevicen hem de yeri geldiğinde eleştiricenHahah Aaa severim Arası ama eleştiride yapıyoruz gördüğünüz gibi
Aaa zaten izlediğim dizileri eleştirelek genelde izleyen birisiyim benle ortak dizileri olanlar rahatsız oluyorduöyle olucak tabi sevdiğini hem sevicen hem de yeri geldiğinde eleştiricen
ÇOKTA abartmamak lazım yaniAaa zaten izlediğim dizileri eleştirelek genelde izleyen birisiyim benle ortak dizileri olanlar rahatsız oluyordu
Aaa torpil yok ayoll hatası olanı söyleyecenÇOKTA abartmamak lazım yani
benimkilerde hata 0 da seninkileri bilmemAaa torpil yok ayoll hatası olanı söyleyecen
Çirkin olmuş dedinyabenimkilerde hata 0 da seninkileri bilmem
Zaten oynayacak oyuncudan belli olur Cumali'nin nasıl bir tip olacağı. Bu oynarsa Cumali'den umudu keselim direk yani dediğin gibi bundan ancak Yamaç'ın parmağında oynatacağı bir karakter çıkar, fazlası olmazAaa evet o Kemal ile kardeşmiş sanırım Çukura gelecek iddiaları çok kuvvetli ama Cumali karakterini eğer bu oynarsa Yamaç bunu parmağında oynatır
Aaa bu arada her konuda zevksiz bir kütüksün ama bir maçta nasıl olduysa doğru yolu bulmuşsun Ronaldom kütüklüğünü yontma yolunda tek umut ışığı gibiZaten oynayacak oyuncudan belli olur Cumali'nin nasıl bir tip olacağı. Bu oynarsa Cumali'den umudu keselim direk yani dediğin gibi bundan ancak Yamaç'ın parmağında oynatacağı bir karakter çıkar, fazlası olmaz