Benim şarz azaldı. Tv den konsey başlayacakken reklam girdi. Şu Hakan Sema atışması ve konuşmaları tekrardan izliyeyim Televizyondan o sırada telefon doysunDamla güzel kız, Hilmi yakışıklı baklavalı işte boşver onları Hem Anıl da var burada
Benim şarz azaldı. Tv den konsey başlayacakken reklam girdi. Şu Hakan Sema atışması ve konuşmaları tekrardan izliyeyim Televizyondan o sırada telefon doysunDamla güzel kız, Hilmi yakışıklı baklavalı işte boşver onları Hem Anıl da var burada
İşte birkaç kişinin yerini değiştirerek ayarladılar durumu, çok fazla dağıtmaya gerek kalmadı Evet ünlü tarafı bir adım önde gibi görünüyor erkek tarafında özellikle ama Hilmi ile Murat'ı ayıramazdı o yüzden böyle oldu Neyse benim için önemli olan sevdiğim isimler zaten, hiç tereddütte bırakmayacak şekilde ayarladı onları da benim için sağolsun Acun reisGönüllüler sadece Mustafa Kemal'imi kaptırdı? Hani diğerleri dağıtılacaktı. Tam tersi gönüllulere all starı yolladılar 3 tane :S
Ünlülerde erkekler güçlü, gönüllülerdede kızlar sanki.
Murat çok iyi değil ama umarım parlar. Hilmicem ve Anıl'dan iyi performanslar bekliyorum.
Sahra Berna Ve Elif ile gönüllü kızlar eşit şansda (Nagihan ve Damla hariç)
Bakalım nasıl olacak
Televizyondan uzunca izledim.İşte birkaç kişinin yerini değiştirerek ayarladılar durumu, çok fazla dağıtmaya gerek kalmadı Evet ünlü tarafı bir adım önde gibi görünüyor erkek tarafında özellikle ama Hilmi ile Murat'ı ayıramazdı o yüzden böyle oldu Neyse benim için önemli olan sevdiğim isimler zaten, hiç tereddütte bırakmayacak şekilde ayarladı onları da benim için sağolsun Acun reis
Videosunu atarsın sen bana özel yineBerna napiyon Abla yaa.s s
Bu akşam gündem yoğun. Her saniye heyecan. @Çiğdem- bu gece izlemen lazımdı
La Cumali benim takımda artık, saflar değiştihttps://m.acunn.com/survivor/survivor-2018-8-hafta-erkekler-performans-siralamasi-1116909-video
Cumali'yi niye almamışlar listeye @Yiğitt @S.G.A.T.
Hani Turabi üstünden puan istatistik kasıyormuş yaa. Niye listede yok adam. Demek ki burada yapılan yorumlar saçmalıkmış. Adam 1 oyun kazanınca Survivor kazanmış gibi yorumlar yapılıyormuş. Neyse ki yine haklıyız.
Videosunu atarsın sen bana özel yine
La Cumali benim takımda artık, saflar değişti
Hilmicem daha genç.Adem Yiğit ve Sema bizde hala. Bence iyi düşün.
Moralimi bozup durma, açtım şurayı izliyorum yeniden.Hakan var ama o takımda.ss
Damla her yerde kanıtlar kendini sıkıntı yok Hem ayrıca gördük bu sene torpille alınanları, ne hallere düştüler. Damla'nın torpili varsa da hak ediyor en azından diğerleri gibi çürük değilŞimdi kısa bir analiz yapacağım
Acun bu değişimle Damla'nın parlamasını sağladı, All star'da elenme riski daha yüksekti ama gönüllülerde rahat sonlara kadar gider. @eskici bu duruma torpil diyebilir ve bende hafiften düşünebilirim @dreamy
Anıl bence artık daha iyi performans gösterecek bizlere.
All star yani Ünlüler kısmındada Adem ön plana çıkar.
Merve'nin sakatlık durumu olmazsa Sema ile en iyiler olarak çok oyuna çıkarlar.
Mustafa Kemal'in işi zor. Muhteşem bir performans gösteremezse çok kalıcı olamaz.
Cumali, bireyseli almazsa erkeklerden ilk giden olacaktır smsi düşünürsek ama kızları eleyebilir.
Dünkü tartışmada hem Hakan hemde Sema büyük eleştiri almışlar. Hakan zamanında Sema hakkında çok hoş şeyler dememiş ve onun yankısı var, diğer yandan Sema geçen sene Şahika'ya çirkin bir argo lafı deyip inkar etmişti. Dünde lafını inkar ettiği için tepkiler var.
@MasacRE- @dreamy
Zaten yarışma dışında söylenenler çok ta önemli değil, Sema'nın yarışmadaki söylemleri daha fazla ilgisini çekiyor insanların.Damla her yerde kanıtlar kendini sıkıntı yok Hem ayrıca gördük bu sene torpille alınanları, ne hallere düştüler. Damla'nın torpili varsa da hak ediyor en azından diğerleri gibi çürük değil
Hakan'ın ne söylediğini bilmiyorum Panorama'yı izlemiyorum zaten Ama Sema ve ekibi geçen sene yaptıklarıyla büyük tepki çekiyordu zaten, bu sene de kendine yeni ekip kurup kaldığı yerden devam ediyor. Neyse ki Damla'yı kurtardık onun yanından
Hakan çok fena ya, ben seviyorum valla adamı. Böyle kişiler lazım yarışmaya Oylamada da Hakan haklı görülmüş demek güzel, Sema iyice battı iyi olduZaten yarışma dışında söylenenler çok ta önemli değil, Sema'nın yarışmadaki söylemleri daha fazla ilgisini çekiyor insanların.
Yalnız Hakan gerçekten çok kurnaz ve zeki Konseyde bitirdi kadını
Dünki yarışmayı izledim. Hakan, Hilmicem'e diyor "Senle aynı takımda olacağım, hissediyorum" diye.birde Nevin'i yazarken gideceğini hissetmiş gibi, güzel sözler söylemişti.
Damla torpili olduysada dediğin gibi hakediyor. Sema'dan daha iyi her anlamdada
Panorama ankette 63%-31% Hakan'ı haklı bulmuş halk Sema'ya karşı. Şuan izliyorum
Nagihan'a sarmadığı sürece Hakan'ı sevmeye devam ederimHakan çok fena ya, ben seviyorum valla adamı. Böyle kişiler lazım yarışmaya Oylamada da Hakan haklı görülmüş demek güzel, Sema iyice battı iyi oldu
Nagihan ile kapışırlarsa takım içinde ayrışırız o zamanNagihan'a sarmadığı sürece Hakan'ı sevmeye devam ederim
Nagihan'ı destekleyeceğimi hiç tahmin edemezdim Tabiki şampiyon olmayabilir ama diğerlerine haddini bildirmesi hoşuma gidiyor.
Ha birde Dün herkes şov yapmış yarışmada ama Turabi'nin artistliği boşa gitmiş evet görselliği iyi yansıttı bize ama Mustafa Kemal orda dur der gibi geçit vermemiş
Geçen hafta Nagi'me sarmıştı ama, biraz soğumuştum ama dünden sonra yine sevmeye başladımNagihan ile kapışırlarsa takım içinde ayrışırız o zaman
Aynen Hilmi bir akım başlattı hepsi arkasından geldi, ama o kadar artistlikten sonra kaybettiler
Çukur yerine her gün yayınlanan Survivora vakit harcıyorsun ayoll 😕😕😕Hakan ile Sema ve Ümit bir tartışmış çok şiddetli bi bölümdü. Boş ver izleme