Aaa niye olmasın Abiciğimin ne haltlar karıştırdığını sorma hakkım varbelki de bi haltlar yiyordum o zamanlar
Allahtan sana hesap vermek gibi bi zorunlulugum yok
Aaa niye olmasın Abiciğimin ne haltlar karıştırdığını sorma hakkım varbelki de bi haltlar yiyordum o zamanlar
Allahtan sana hesap vermek gibi bi zorunlulugum yok
Sırası gelince öğrenirsin Şuan açılmayı düşünmüyorum, ne sana, ne ona, ne de hiç kimseyeAaa niye olmasın Abiciğimin ne haltlar karıştırdığını sorma hakkım var
Zaten foruma ağırlık verdiğine göre şu aralar tık yok demek kiSırası gelince öğrenirsin Şuan açılmayı düşünmüyorum, ne sana, ne ona, ne de hiç kimseye
Fel fecir gözlerinden bişey kaçmıyorZaten foruma ağırlık verdiğine göre şu aralar tık yok demek ki
Hahah Aaa ondan değil ayoll yoksa uğramazdın buralara yüzünü göremezdik Sitemimizide edelimFel fecir gözlerinden bişey kaçmıyor
Hahah Aaa @Forumdash da öyle diyor ama siz kendiniz gibi sanıyorsunuz herkesi ayoll Etkimiz olmadı tamamen Mert aşkı forumun@Çiğdem- cadalozu ilk 2 ye kendi adamlarını yerleştirdiğine göre kesin şike var
İçerde de ben kendisini beğenmiyodum şimdi daha iyi,şike yaptığını herkes biliyo boşuna çabalamaHahah Aaa @Forumdash da öyle diyor ama siz kendiniz gibi sanıyorsunuz herkesi ayoll Etkimiz olmadı tamamen Mert aşkı forumun
Aras İçerdenin Vartolosuydu @turkuazz ın baş heriflerinden gelde az savun Merti ayollİçerde de ben kendisini beğenmiyodum şimdi daha iyi,şike yaptığını herkes biliyo boşuna çabalama
O vartolunun tırnağı olamaz ayolAras İçerdenin Vartolosuydu @turkuazz ın baş heriflerinden gelde az savun Merti ayoll
şike diyor kıskanc Sarpçılar
Sarpı geçti diye kıskanıyorsunuzO vartolunun tırnağı olamaz ayol
alakası bile yok SARP her zaman bir numara,forum zevksizse biz napalımSarpı geçti diye kıskanıyorsunuz
Aaa sen Superkahraman dizisinide izlersin şimdialakası bile yok SARP her zaman bir numara,forum zevksizse biz napalım
yok izlemeyi hiç düşünmüyorum,ya senAaa sen Superkahraman dizisinide izlersin şimdi
Aaa ben bakmam eleştiririm Ama sen nasıl bakmıyorsun doğru yolu buldunyok izlemeyi hiç düşünmüyorum,ya sen
açıkçası çağatayı çok çirkin bi hale sokmuşlarAaa ben bakmam eleştiririm Ama sen nasıl bakmıyorsun doğru yolu buldun
Aaa Türk süperkahraman okadar olur işteaçıkçası çağatayı çok çirkin bi hale sokmuşlar
tipi kurtarmıyo,içerde de ki gibi olaydı iyidi çok uzun saç gitmiyoAaa Türk süperkahraman okadar olur işte