Keith Long
Favori Üye
tahminen avatarın gülme şekli güldürüyordurHhaha bir an unutuyorum avatarını diğerleriyle konusurken sonra seni gördükçe gülesim geliyor
tahminen avatarın gülme şekli güldürüyordurHhaha bir an unutuyorum avatarını diğerleriyle konusurken sonra seni gördükçe gülesim geliyor
Ben Meryem Uzerli olurum daha açık tenliyim gözüm ve gülmem benziyor ben de Meryem Uzerli gibi gülerim. Deniz Çakır daha sert karizmatik tam @Bully'msenin hayal gücüne kalmış artık
Ben Meryem Uzerli olurum daha açık tenliyim gözüm ve gülmem benziyor ben de Meryem Uzerli gibi gülerim. Deniz Çakır daha sert karizmatik tam @Bully'm
Merte laf etmezsin artıkBak bu konuya ilk mesajım
Kızım baksana ben doğru duzgun oylamamişim belli kiMerte laf etmezsin artık
Aaa sen olsan ne olacak forum Mert yerine Sarpamı oy atacaktıKızım baksana ben doğru duzgun oylamamişim belli ki
Sordugum soruya bak
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-dizi-karakteri-fİnal-emir-vs-mert.267459/page-15#post-3052671
Sen olunca Merte oy atmışlar yaAaa sen olsan ne olacak forum Mert yerine Sarpamı oy atacaktı
Hahaha Finalde @sokak sanati ni durdurmak için forumu bozmuştuk 3-5 Adam toplamış son saniyeleri bekliyorlardı ama forumu çökeltmiştik süre bitince düzelmiştiHæ hæ çiğ mi?
ahahaha helal @sokak sanati Ben nasıl olmamişim anlamadım geçen sene bi yere de gitmedim oysaHahaha Finalde @sokak sanati ni durdurmak için forumu bozmuştuk 3-5 Adam toplamış son saniyeleri bekliyorlardı ama forumu çökeltmiştik süre bitince düzelmişti
Aaa sen çok düzensizdin ayoll sürekli kaybolup duruyordun hatta son dönemde bu kadar uzun kaldığını hatırlamıyorum forumdaahahaha helal @sokak sanati Ben nasıl olmamişim anlamadım geçen sene bi yere de gitmedim oysa
doğru ama geçen sene evdeydim önceki senelerde değldimAaa sen çok düzensizdin ayoll sürekli kaybolup duruyordun hatta son dönemde bu kadar uzun kaldığını hatırlamıyorum forumda
Evde ne halt yiyordun ozaman forumda yine yoktundoğru ama geçen sene evdeydim önceki senelerde değldim
Şehir dişi anlamında diyorum Şehrim benim evimEvde ne halt yiyordun ozaman forumda yine yoktun
Aaa iş toplantıları sürekli orada buradasın demekŞehir dişi anlamında diyorum Şehrim benim evim
Mesela sen gireuna ayak basar basmaz evim demezsin öyle işte
belki de bi haltlar yiyordum o zamanlarAaa iş toplantıları sürekli orada buradasın demek