e zaten hayalmişHizmetçinin sakin halinden böyle bir sahne bekliyordum "Tabi bu bir rüya/hayal olabilir. Hizmetçisi gayet sakin. Sahneler yanıltıcı oluyor genelde."
e zaten hayalmişHizmetçinin sakin halinden böyle bir sahne bekliyordum "Tabi bu bir rüya/hayal olabilir. Hizmetçisi gayet sakin. Sahneler yanıltıcı oluyor genelde."
O şunun "" içindeki geçenlerde yazdığım yorumdue zaten hayalmiş![]()
HEE TAMAMO şunun "" içindeki geçenlerde yazdığım yorumduilk sahneye yaptığım yorumdu. Düzenledim mesajımı
![]()
Bukez hazırlıklıyım. Dizi başlamadan 3 çeşit yemek yapmıştım. Bu kadın tok olsamda acıktırıyor beniAy bu avukat yine tıkınıyor
Hizmetçinin sakin halinden böyle bir sahne bekliyordum. geçenlerde yazdığım yorum: "Tabi bu bir rüya/hayal olabilir. Hizmetçisi gayet sakin. Sahneler yanıltıcı oluyor genelde."
Evet bende acıkıyorum ister istemezBukez hazırlıklıyım. Dizi başlamadan 3 çeşit yemek yapmıştım. Bu kadın tok olsamda acıktırıyor beni![]()
Otobüsteyim son 1 saati izlicemÇok iyi gidiyor hayatım sen izlemiyormusun
rüyaymış sahne. Tunç öğretmen ölmemişAbimler gelince biraz kaçırdım hizmetci konusu ne
Nerelerde sürttün bu saate kadarOtobüsteyim son 1 saati izlicem
rüyaymış sahne. Tunç öğretmen ölmemiş![]()
Ay host derste dim Ben bir kere iyi aile çocuguyum sen ve @Çiğdem- gibi donnu zilli degilim.ssNerelerde sürttün bu saate kadar![]()
kız benim ne zilliliğimi gördünAy host derste dim Ben bir kere iyi aile çocuguyum sen ve @Çiğdem- gibi donnu zilli degilim.ss
Kiz @destere ye twerk yapmissin @Çiğdem- seni oklavayla 5 km kovalamis @Dosi ile @Forumdash sahitmis onlarin yalancisiyim vallakız benim ne zilliliğimi gördün![]()