Survivor 2018'e Bu Hafta Veda Eden İsim Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Ekranların ilgiyle izlenilen programı ''Survivor 2018''e bu hafta veda eden isim belli oldu!

İLK FAV10'DA!
Gönüllüler takımında yarışan Yağmur, Birsen ve Nevin arasından bu hafta yarışmaya veda eden isim Nevin Yanıt oldu. Bu hafta Batuhan'ın elenmesinin ardından 'Gönüllüler'de ikinci eleme olmuş oldu.

@eskici @MasacRE- @dreamy @Dosi @HachiKo @sokak sanati @DarkLegenD @Harunnn60 @legolas9900 @BesaleT @S.G.A.T. @kerem

Aaa Nevin gitti demek.
Gönüllüler dahada güçlü artık. Yağmur ve Birsen, Damla olmayınca daha iyi performans sergiler :A @MasacRE-
Nagihan'in gelmesiyle gönüllüler performansı yükseltmişti. Simdi Damla ve Hilmi ile uçacak :Z

Nevin bence en azından hızlı bir isimdi ve ortalama üstü biriydi. Takım adına kötü oldu.:A

Aaa Nevin gitti demek.
Gönüllüler dahada güçlü artık. Yağmur ve Birsen, Damla olmayınca daha iyi performans sergiler :A @MasacRE-
Nagihan'in gelmesiyle gönüllüler performansı yükseltmişti. Simdi Damla ve Hilmi ile uçacak :Z
Bu üçü arasından gitmesini istediğim isim Nevin'di zaten iyi oldu :A Yağmur'a karşı olan hislerimi biliyorsun :A Birsen'i de seviyordum, Nevin pek olmadı bu yarışmada sönük kaldı :D

Yağmur'un ciddi destekçileri var demek ki önüne geleni eliyor. :D Nevin'e üzüldüm ama beklenenden çok uzaktaydı.

Bu üçü arasından gitmesini istediğim isim Nevin'di zaten iyi oldu :A Yağmur'a karşı olan hislerimi biliyorsun :A Birsen'i de seviyordum, Nevin pek olmadı bu yarışmada sönük kaldı :D
Acun senin onu burda savunduğunumu öğrendi ne resmen sana çalıştı gibi :F

Bu Yağmur niye hiç elenmiyor, akıl erdiremiyorum. :A

Yağmur gitmeliydi, Nevin evet kötüydü son zamanlarda ama Yağmur'dan önce gitmeyi hak etmiyordu. :(