ATV 8. Gün - Dizi Yorumları

Fragmanlar ilgi çekici. Yine bol bol sağlam olaylar yaşanacak gibi. İzlemeye devam, ta ki bu klişe lobisine kurban gidene kadar. Böyle işlerin düşük reyting alması bana koymuyor. Anlıyorum ki bizim izleyici kaliteyi hak etmiyor. :A
Ben az reytingli dizileri tercih ederim genelde :A Kaliteli olurlar. Diziler uzadıkça saçma hal alıyor ve bu yüzden bazı dizilermi detaylı izlemiyorum. Yeri geliyor 2 haftada bir ama şimdilik 8. Gün dizisine en ufak ayrıntısına kadar izliyorum :A

Ben az reytingli dizileri tercih ederim genelde :A Kaliteli olurlar. Diziler uzadıkça saçma hal alıyor ve bu yüzden bazı dizilermi detaylı izlemiyorum. Yeri geliyor 2 haftada bir ama şimdilik 8. Gün dizisine en ufak ayrıntısına kadar izliyorum :A
Ben reytinge bakmam genelde. Kadrosuna, yönetmenine, senaristine, konusuna ve çıkmışsa fragmanına bakarım dizinin. Özellikle yerli diziyse uzun bir süzgeçten geçirdikten sonra merak edersem ilk bölümünü izlerim. Sonrasında devam edip etmeyeceğime karar veririm. Ama az reytingli işlerin ülkemizde kaliteli olduğu gerçeğine katılıyorum. Bazı istisnalar hariç tabi. :A

Ben reytinge bakmam genelde. Kadrosuna, yönetmenine, senaristine, konusuna ve çıkmışsa fragmanına bakarım dizinin. Özellikle yerli diziyse uzun bir süzgeçten geçirdikten sonra merak edersem ilk bölümünü izlerim. Sonrasında devam edip etmeyeceğime karar veririm. Ama az reytingli işlerin ülkemizde kaliteli olduğu gerçeğine katılıyorum. Bazı istisnalar hariç tabi. :A
Tabi canım, bende tüm reytingi az diziler için demiyorum.
Aksiyonu bol, konusu iyi olan, acaba şimdi ne olacak diye kafa yoran ve daha çok Ab grubuna hitap eden dizileri diyorum ama sen anladın :A
Yabancı dizileri eskiden çok izlerdim ve sinemayıda ama nezamanki eve Türk kanalları ayarladık ben koptum.
Bu sene fazla izliyorum diziler. Seneye kendime bir ayar çekerim :A

Yeni bölüm başladı :Z
@MEnes Ozan meğerse Bahar'ın kardeşiymiş 😱 Anne bir baba ayrı 😱

Bakalım daha neler öğrenecez.

Şaka şaka uydurdum :A Bakalım yine izlemeden okuyacakmısın yorum :A
İllerde öyle olursa bilemem tabi :F

Yeni bölüm başladı :Z
@MEnes Ozan meğerse Bahar'ın kardeşiymiş 😱 Anne bir baba ayrı 😱

Bakalım daha neler öğrenecez.

Şaka şaka uydurdum :A Bakalım yine izlemeden okuyacakmısın yorum :A
İllerde öyle olursa bilemem tabi :F
Foruma girdim okudum bile. :A Aslında canlı izleyecektim bölümü açtım bölüm başlamış ya. Başını kaçırdığım için izleyesim gelmedi şuan. :A

geçen hafta Ozan Aziz'in oğluymuş diye yazınca @MEnes spoi yedirttin demişti.
Bu kez ona şaka amaçlı yazdım ama tabi hemen altta şaka dedim. Amacım sizi heyecanlandırmak değildi :A

:Fşaka yazdığın yere kadar inandım gızz kafa yok kalmadı ki azizin oğlu olduğıunu unutmuşum