Önemli bir figur sonucta sen merak etmiyormusunaman ne merak edicen boşver![]()
Önemli bir figur sonucta sen merak etmiyormusunaman ne merak edicen boşver![]()
UMRUMUN köşesi bile değil ayolÖnemli bir figur sonucta sen merak etmiyormusun![]()
![]()
![]()
2014 teAaa senin Çocuklar Duymasın dizini pek hatırlamıyorum 2013 de mi yazdın![]()
İşviçre ye gidebilirmişUMRUMUN köşesi bile değil ayolÇIKARSA diziden kendi adına iyi bi karar vermiş olur
![]()
Kanal D aşkından ayrılamıyor olabilir. Malum bağımlılık yapıyoruz.Aaa bu Tutkudan aklı olan kaçar ayollReytingleride parlak değil bu konu niye bitmiyor kızın torpili büyük yerden sanırım
![]()
![]()
![]()
UMRUMUN köşesi bile değil ayolÇIKARSA diziden kendi adına iyi bi karar vermiş olur
![]()
Aaa o konuda doğru kurtulur kendi adına çıkmasını isterim ben2014 te
Tutku aslında iyi fikir bence Aydın Doğanın aklına geldi Yada Arzuhan Yalçındağın aklına gelmiştir bu Birol Güvenin aklına gelmezKanal D aşkından ayrılamıyor olabilir. Malum bağımlılık yapıyoruz.![]()
Galiba kanal d yöneticileri bakıyor
o zaman gerçekten ölebilirEvet İşviçreli birisiyle evlenmiş
Senin dizileri yabancılar bile takip ediyorGaliba kanal d yöneticileri bakıyor
hayret aynı fikirdeyiz
Aaa sen gözünü açık tuttun sürece a ynı fikirde oluruz daha çokhayret aynı fikirdeyiz![]()
Benimle aynı fikirde olmak senin için bi ayrıcalıktır unutmaAaa sen gözünü açık tuttun sürece a ynı fikirde oluruz daha çok![]()
![]()
![]()
Aaa asıl senin için özellikle ecünnüler konusundaBenimle aynı fikirde olmak senin için bi ayrıcalıktır unutma![]()
Hadi ordan,benim lafımı bana satıyor,taklitçiAaa asıl senin için özellikle ecünnüler konusunda![]()
Ecünnüleri görmek artı sağlar her zamanHadi ordan,benim lafımı bana satıyor,taklitçi![]()
AMA sana eksi sağlıyor tatlımEcünnüleri görmek artı sağlar her zaman![]()
![]()
![]()